Skip to main content

Campus UMedicina

Una facultat amb presència a tot el territori

La Facultat de Medicina UVic-UCC té la peculiaritat d'estendre's per un ampli territori. Conforma una xarxa que inclou la seu de Can Baumann, a Vic, però també les Unitats Docents Territorials de Vic i Manresa. Aquestes seus estan situades als hospitals on es coordinen les pràctiques clíniques de l'alumnat de Medicina: l'Hospital Sant Joan de Déu a Manresa i l'Hospital Universitari de Vic. Des d'aquestes UDT la influència de la Facultat s'amplia a tots aquells centres hospitalaris, sociosanitaris, etc. que conformen la Xarxa Assistencial. Des de Puigcerdà, passant per Berga, Campdevànol i Martorell, fins arribar a clíniques i centres públics o privats de Barcelona ciutat, com la Clínica Corachán o la Fundació Puigvert.

A això hi hem de sumar els campus de les pròpies universitats com a tal, el Campus Vic i el Campus Manresa, així com aquells centres associats que amplien l'oferta lectiva i pràctica de la nostra facultat. Exemples d’això serien la Clínica Universitària de Manresa, que inclou el CISARC com a centre de simulació per al grau en Medicina i la Clínica Odontològica per al grau en Odontologia, i totes aquelles institucions que permetran la pràctica del grau en Audiologia General.

Així, podríem dir que el Campus UMedicina és multicèntric i dinàmic. Més que un espai físic concret, UMedicina és una aliança de persones, entitats i territoris compromeses amb la salut i l'ensenyament. UMedicina és tot allò que pots arribar a fer i ser a la nostra Facultat.

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte