Skip to main content

La Facultat

Facultat de Medicina

La nostra facultat

La Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya neix amb una decidida vocació internacional i un model pedagògic innovador que situa l'estudiant al centre de tot el procés de formació, utilitza metodologies docents com l'aprenentatge basat en casos clínics, la simulació, les pràctiques clíniques i el treball cooperatiu per dotar-lo dels valors i les competències adequades per a la seva capacitació.

El grau se centra en la medicina integral i comunitària i té com a eixos fonamentals la medicina centrada en el pacient, el professionalisme mèdic, la innovació en educació mèdica, la formació integral i col·laborativa, l’excel·lència tecnològica, la internacionalització i la recerca i transferència del coneixement.

Els estudis de Medicina de la UVic-UCC compten amb una unitat docent al campus UVic i una altra al campus UManresa. L’anglès, juntament amb el castellà i el català, són les llengües de treball. L’oferta docent està estretament vinculada a la xarxa assistencial del territori, des de Vic i Manresa fins a Puigcerdà, passant per Olot, Campdevànol, Berga i Martorell i a través dels acords de col·laboració amb la Xarxa d’atenció Primària i Hospitalària de l’ICS, la Fundació Puigvert, la Clínica Corachan i l’Hospital Clínic de Barcelona.

L'accés es fa a través de la preinscripció universitària de la Generalitat de Catalunya. El grau en Medicina va començar el curs 2017-2018 amb 80 alumnes.

Degà de la Facultat: Dr. Ramon Pujol.

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte