Skip to main content

Serveis per a empreses

La universitat t'ofereix més

El Portal d’Ocupació ofereix a les empreses la possibilitat de publicar tant ofertes de treball, com ofertes de pràctiques. Només cal donar-se d’alta com a empresa al Portal d’Ocupació i ja es podran publicar ofertes de treball i accedir als currículums dels candidats que s’hi presentin.

El Campus Professional ofereix a les empreses treballar conjuntament per adaptar l’aprenentatge a les necessitats dels diversos sectors i preparar els joves mitjançant la formació professional dual. Actualment el formen el Centre Teknós, en l’àmbit de la tecnologia, l’empresa i la comunicació, i la Fundació Kreas, en l’àmbit de la indústria càrnia i agroalimentària.

El Servei de Carreres Professionals treballa per la inserció laboral d’estudiants i titulats universitaris a partir d'un alt nivell de relació entre l'àmbit laboral i la Universitat. Això permet oferir expertesa i talent a la mida de les necessitats de l'empresa o institució.

Ús de les instal·lacions i dels recursos de la biblioteca de la UVic-UCC —revistes especialitzades, obtenció de documents, préstec, revistes digitals, documentació europea, etc.

La UVic-UCC posa a disposició de les empreses i institucions les instal·lacions, els recursos i els serveis de què disposa la biblioteca:

 • Revistes especialitzades
 • Obtenció de documents
 • Préstec
 • Revistes digitals
 • Documentació europea

La Formació contínua inclou l'oferta formativa de Màsters, postgraus, cursos d’especialització, activitats d’extensió i in company per formar els professionals qualificats que requereix l’àmbit laboral. L’Escola d’Idiomes ofereix tant programes oberts com dissenyats a mida.

Coneixement científic i assessorament estratègic per dur a terme projectes conjunts de recerca, desenvolupament i innovació tecnològica. Accés a finançament nacional i internacional per a R+D+I. Equipaments científics i suport tècnic al servei d’empreses i entitats.

Tallers d’emprenedoria per a escoles, instituts i entitats interessades a acostar la realitat emprenedora als estudiants. Creació de sinergies amb empreses consolidades a través dels projectes d’emprenedors.

Els Serveis lingüístics ofereixen formació a mida en llengua catalana i serveis de correcció, traducció i interpretació en totes les llengües adreçat a empreses i institucions. El servei està format per un equip nadiu professional i especialitzat. S'ofereixen els següents serveis, en totes les llengües:

 • Correccions
 • Traduccions
 • Transcripcions de cintes d'àudio i vídeo
 • Interpretació de conferència, en reunions i d'acompanyament

Els textos poden ser de tipus comercial, jurídic i tècnic. També es fan traduccions jurades.

El Servei de Correcció, Traducció i Interpretació és obert als encàrrecs que pugui fer qualsevol particular, entitat o empresa.

Podeu demanar pressupostos sense cap compromís.

Aquest servei s'inclou dins la carta de recursos que ofereixen els Serveis Lingüístics de la UVic-UCC.

Coordinador: Oriol Portell

Eumo disseny i comunicació (Eumo_DC)

Realització d’estands i espais expositius i dissenys d’identitat corporativa.

Eumo disseny i comunicació és una agència creativa experta en el disseny de solucions de comunicació global amb més de 30 anys d’experiència. Ofereix serveis globals de comunicació per a empreses i institucions. Vinculat a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i amb més de vint anys de col·laboració amb els mons de l'empresa i de la cultura, ha desenvolupat un llenguatge propi i un estil versàtil que li han permès de col·laborar amb entitats de tots els sectors. Amb seus a Vic i a Barcelona, Eumo_dc compta amb una llarga experiència en disseny editorial, identitat corporativa, packaging, realització d'estands i interiorisme, i progressivament ha ampliat els seus serveis a la realització de webs, a l'àmbit multimèdia i a la senyalètica per oferir solucions completes de comunicació.

Eumo Editorial

Edició de llibres i catàlegs corporatius.
Eumo Editorial, la casa editora de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, és fruit del convenciment que universitat i edició formen un binomi indissociable al servei del coneixement, la cultura i la recerca, amb arrels al territori. Avui Eumo Editorial té ja més de 1.250 títols, agrupats en una trentena de col·leccions, que conformen tres eixos: el de manual universitari, assaig i poesia, d'una banda; el de llibre escolar, de l'altra; i el de monografies d'interès local, comarcal o corporatiu.

Eumo Editorial ofereix a empreses i institucions la possibilitat d'editar-los i publicar-los llibres i catàlegs corporatius, amb temes monogràfics (història, biografia, economia, etc.), des d'una perspectiva actual, innovadora i rigorosa. En aquest sentit, ofereix la possibilitat de crear, produir i editar idees o projectes, o bé de revisar, produir i editar idees o projectes ja definits.

Directora: Montse Ayats

L'Àrea UMedia de la UVic ofereix serveis Audiovisuals a les empreses.

La UVic-UCC forma part de Creacció, que fa assessorament especialitzat a les empreses per àmbits, gestió d’equips humans i selecció de personal per competències. També ofereix despatxos en lloguer i espais de coworking.

La UVic-UCC us ofereix espais (segons disponibilitat i aprovació de pressupost) on podreu organitzar qualsevol tipus d'esdeveniments (reunions, congressos, jornades de treball, formació pròpia de l'empresa...). Contacteu amb nosaltres i us farem pressupost sense compromís.

 • Aula Magna
 • Sala Mercè Torrents
 • Sala Segimon Serrallonga
 • Tutories
 • Sala de reunions de la Masia Torre dels Frares
 • Aula F101
 • Aula F102

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte