Skip to main content

Saladich Cubero, Maria

Dra Maria Saladich Cubero
Categoria professorat
Associat
Docència
Professora d'Anatomia Clínica, d'Estructura i Funció del Cos Humà I, i de Sistemes de Provisió, Processament i Eliminació IV: digestió, metabolisme i desintoxicació.
Especialitat
  • Anatomia
  • Cirurgia general
  • Cirurgia endocrina, cap i coll
  • Senologia i cirurgia mamària
  • Pacient politraumàtic
Currículum breu

Cirurgiana general formada a l'Hospital Universitari de Vic (2011-2016). Un cop formada, ha presentat interès en la Cirurgia d'Urgència i l'atenció inicial del pacient politraumàtic, formant-se en traumatisme penetrant a l'Hospital Chris Hani Bragwanath (Sud-Àfrica), en ECO-FAST, ATLS i DSTC, així com redactant el protocol i liderant el grup de treball de Politraumàtic a l'HUVic i treballant a urgències de l'Hospital del Mar, entre d'altres. 

Posteriorment sub-especialitzada en Cirurgia Endocrina i Mama des de 2018, ha treballat a HUVic i a l'Hospital Althaia de Manresa. Postgrau en Patologia Mamària 2022 a la Acadèmia internacional de Senologia de la UB.  Actualment treballant a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.  

Un altre eix d'interès ha estat la docència, inicialment agafant experiència en formació post-graduada elaborant cursos pràctics i basats en casos clínics per a residents a l'HUVic. Des de 2019 és professora associada de la càtedra d'Anatomia de la facultat de medicina de la UVic-UCC. 

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte