Skip to main content

González Cruz, Carlos

González Cruz, Carlos
Categoria professorat
Associat
Docència
Professor de Dermatologia
Especialitat
  • Dermatologia
  • Càncer cutani
  • Melanoma
  • Psoriasis
  • Dermatosis inflamatòries
Currículum breu

Llicenciat en Biologia a la Universitat Pompeu Fabra i en Medicina la Unitat Docent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Dermatologia Medicoquirúrgica i Venerologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron on ha treballat també com a Facultatiu Especialista des de 2019 a 2023, formant part de la Unitat de Melanoma i càncer cutani. A l'actualitat treballa com a Facultatiu especialista a l'Hospital Universitari de Vic i Hospital de Campdevànol. 

A nivell docent ha col·laborat amb el grup de Recerca Educativa en Ciències de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2009-2014). Tutor de l’assignatura aprenentatge basat en problemes (ABP) de la Llicenciatura en Biologia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2009-11). Ha col·laborat també en la formació de Residents de Dermatologia i altres Especialitats a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i a l'Hospital Universitari de Vic. A l'actualitat és Professor Associat de l'Assignatura Òrgans dels Sentits, la Pell de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic, Universitat Central de Catalunya. 

Participa en diversos projectes de Recerca Clínica i és autor de més de 20 publicacions en revistes nacionals i internacionals i ha presentat múltiples comunicacions orals i pòster en congressos nacionals i internacionals, alguns d'ells premiats com a millors presentacions. Membre de la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia, la Academia Española de Dermatología y Venereología (AEDV), Grupo Español Multidisciplinar de Melanoma (GEM), Xarxa Catalana de Melanoma,  Xarxa Catalana de càncer cutani i és membre de la “International Dermoscopy Society” (IDS). 

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte