Skip to main content

Gómez Batiste-Alentorn, Xavier

Gómez Batiste-Alentorn, Xavier
Categoria professorat
Catedràtic
Grau on imparteix
Grau en Medicina
Docència
Coordinador i Professor de Medicina Social i Habilitats de Comunicació, i Director de la Càtedra de Cures Pal·liatives
Especialitat
  • Medicina Interna
  • Oncologia
  • Cures Pal·liatives
  • Director de la Càtedra de Cures Pal·liatives UVic-UCC
Currículum breu

Actualment, Director de l'Observatori 'Qualy' - Centre Col·laborador de l'OMS per a Programes Públics de Cures Pal·liatives a l'Institut Català d'Oncologia (ICO). Addicionalment, director científic de el Programa d'Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades i els seus Familiars de l'Obra Social de 'La Caixa'. Des de maig de 2012 també dirigeix la Càtedra ICO / UVic-UCC de Cures Pal·liatives, que es converteix en pionera a tot l'estat en la matèria. Ha estat el cap de Servei de Cures Pal·liatives de l'ICO des de 1991 fins a 2008. Director de el Programa Vida als Anys i de Cures Pal·liatives de el Departament de Salut. Ha estat Medical Officer of Palliative and Long-term Care de l'OMS Headquarters (Ginebra).

Professor de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. Director del Màster de Cures Pal·liatives de la Universitat de Barcelona des de 1998. Acreditació de catedràtic.

Ha publicat més de 150 articles i 6 llibres. Les seves principals àrees d'interès són: la planificació i organització de serveis i programes, així com l'avaluació i millora de la seva qualitat; els estudis d'investigació multicèntrics, sempre amb una visió de salut pública; docència; i ciutats compassives.

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte