Skip to main content

Espejo Herrera, Nadia

Espejo Herrera, Nadia
Categoria professorat
Associat
Grau on imparteix
Grau en Medicina
Docència
Professora de l’assignatura Bases dels Procediments Diagnòstics i Terapèutics
Especialitat
  • Anatomia Patològica
  • Patologia de mama
  • Epidemiologia del càncer
Currículum breu

Llicenciada en Medicina per la Universidad Mayor de San Andrés (UMSA, La Paz-Bolivia, 2007).  Especialista en Anatomia Patològica (MIR a l’Hospital Universitari de Bellvitge, 2017-2021). També és Màster en Salut Pública (UPF, 2010) i Doctora en Investigació Biomèdica per la Universitat Pompeu Fabra (UPF, 2015).  Va desenvolupar la seva tesi doctoral al Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (actual IS-Global) en el camp de l’epidemiologia del càncer i exposició a contaminants en l’aigua de consum.

Des del juliol de 2021 exerceix com a Patòloga General a l’Hospital Universitari de Vic (CHV) on és membre del Comitè de Tumors Mamaris, del Multidisciplinary Inflammation Research Group (MIRG IRIS-CC) i del grup de treball del futur Biobanc IRIS-CC.

És autora i co-autora d’articles científics publicats en revistes d’epidemiologia, càncer i patologia (Web of Science Researcher ID: ABG-1801-2021). Membre de societats científiques nacionals i internacionals d’Anatomia Patològica. Professora associada de la carrera de Medicina de la Universitat de Vic- Universitat Central de Cataluña (UVIC-UCC) des del gener de 2023.

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte