Skip to main content

Una cinquantena d’estudiants participen en alguna mobilitat internacional durant el curs 2023-2024

Una cinquantena d'estudiants han fet mobilitat internacional aquest curs

Una cinquantena d’estudiants participen en alguna mobilitat internacional durant el curs 2023-2024

En el transcurs del curs acadèmic 2023-2024, un total de 49 estudiants han participat en algun tipus de mobilitat a l’estranger o bé han vingut d’alguna universitat internacional a fer pràctiques als centres assistencials de la xarxa de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. En concret, 29 estudiants de 5è curs del grau en Medicina han fet, entre el 15 d’abril i el 16 de juny, mobilitat outgoing en el marc del programa Erasmus pràctiques o pràctiques internacionals. Durant aquest estiu hi haurà vuit estudiants fent pràctiques extracurriculars: sis d’ells seran a l’Hospital de Ruli (Ruanda) i dos, a l’Hospital Saint Jean de Dieu a Thiès (Senegal).

Per altra part, set estudiants de 5è de Medicina han participat en el programa Blended Intensive Programe (BIP) “How to speak about Sexuality in Familiy Medicine”, amb una mobilitat de curta durada a Linz (Àustria). Josep Maria Vilaseca, professor de la Facultat de Medicina que ha participat al programa BIP, subratlla que és una experiència molt recomanable. "L'Erasmus Blended Intensive Program permet als estudiants realitzar l'intercanvi durant un període curt de temps. Es tracta d'una setmana intensa en la qual es troben amb estudinants i professors d'altres països i es treballa un tema monogràfic fent servir mètodes docents innovadors i atractius. Sobre aquest tema escollit, es van desenvolupant altres coneixements perifèrics que complementen els estudis de grau", explica Vilaseca.

L’Erasmus Blendes Intensive Program permat als estudiants realitzar l’intercanvi durant un període curt de temps. Una setmana intensa en la qual es troben amb estudiants  i professors d’altres països. Es treballa un tema monogràfic fent servir mètodes docents innovadors i atractius. Sobre aquest tema es van desenvolupant altres coneixements perifèrics que complementen els estudis de grau. És una Experiència molt recomanableL’Erasmus Blendes Intensive Program permat als estudiants realitzar l’intercanvi durant un període curt de temps. Una setmana intensa en la qual es troben amb estudiants  i professors d’altres països. Es treballa un tema monogràfic fent servir mètodes docents innovadors i atractius. Sobre aquest tema es van desenvolupant altres coneixements perifèrics que complementen els estudis de grau. És una Experiència molt recomanableL’Erasmus Blendes Intensive Program permat als estudiants realitzar l’intercanvi durant un període curt de temps. Una setmana intensa en la qual es troben amb estudiants  i professors d’altres països. Es treballa un tema monogràfic fent servir mètodes docents innovadors i atractius. Sobre aquest tema es van desenvolupant altres coneixements perifèrics que complementen els estudis de grau. És una Experiència molt recomanable

Pel que fa als estudiants incoming (estudiants estrangers que han completat la seva formació a Vic i a Manresa), aquest curs se n’han rebut 13, els quals han fet estades de pràctiques al Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i a la Fundació Althaia.

Noves convocatòries

Per al curs 2024-2025, en la primera convocatòria es van adjudicar aproximadament 30 places per a estudiants que volen fer pràctiques a l’estranger. La segona convocatòria perquè els estudiants puguin fer la seva sol·licitud s’obrirà del 15 al 30 de setembre, seguint el calendari establert per al Servei de Carreres Professionals de la UVic-UCC.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte