Skip to main content

L’Artevelde University visita la Facultat de Medicina per buscar col·laboració amb el grau en Audiologia General

Visita de la Universitat d'Artevelde

L’Artevelde University visita la Facultat de Medicina per buscar col·laboració amb el grau en Audiologia General

Amb l’objectiu d’estrènyer lligams entre la UVic-UCC i l’Artevelde University of Applied Sciences, i buscar oportunitats de col·laboració en el marc del grau en Audiologia General, el centre d’ensenyament superior belga va fer una visita el passat mes de juny a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. En concret, la persona que va venir en representació de l’Artevelde University va ser Evelyne Eneman, International Coordinador Health and Care, la qual va ser rebuda pel degà de la Facultat, Roberto Elosua; el vicedegà del grau en Audiologia General, Francesc Roca-Ribas; el coordinador del grau en Audiologia General, Gerard Encina; la coordinadora de Relacions Internacionals de la Facultat de Medicina, Anna Moreno; i l’adjunta al vicerectorat de Relacions Internacionals de la UVic-UCC, Montse Romero.

En el marc de la visita, Eneman va poder conèixer de primera mà el laboratori especialitzat en Audiologia General, l’AudioLab, i les noves instal·lacions i l’equipament d’última generació que ha adquirit la Facultat de Medicina aquest curs per a la docència i la recerca en el camp de la salut auditiva i vestibular. En la trobada també es van establir les bases d’una futura col·laboració acadèmica vinculada al grau en Audiologia General de la UVic-UCC, la primera titulació oficial  que s’ofereix a l’Estat espanyol en el seu àmbit.

L’Artevelde University of Applied Sciences és la universitat coordinadora del consorci europeu UP University, formada per onze socis i on la UVic-UCC és l’única representant de l’Estat espanyol.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte