Skip to main content

Un total de 42 persones col·laboren a la campanya de donació de sang de la Facultat de Medicina

Donant de sang a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC

Un total de 42 persones col·laboren a la campanya de donació de sang de la Facultat de Medicina

L’acapte de sang que es va fer ahir dimarts, 21 de novembre, de 10 a 14 h, a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, va comptar amb la participació de 42 persones de la comunitat universitària. D’aquestes, finalment 39 van poder ser donants de sang i 1 persona va donar moll d’os. Cal destacar que del total de persones que es van apropar a la campanya, 20 donants (el 48 %) ho van ser per primera vegada i 22 (el 52 %) eren habituals. De la sang recollida en aquest acapte se’n podran beneficiar 117 pacients. 

En aquesta campanya, promoguda pel Banc de Sang i Teixits amb el títol ‘Toca donar sang, toca rebre vida’, van donar sang 33 dones (78,5 %) i 9 homes (21,4 %). Per edats, 28 persones (66,6 %) corresponien a la franja entre 18 i 24 anys; 6 (14,3 %) tenien entre 25 i 34 anys; 4 (9,5 %) tenien entre 35 i 44 anys; 3 (7,1 %) tenien entre 45 i 54 anys i 1 (2,3 %) pertanyia a la franja d’edat entre 55 i 64 anys.

Segons el grup sanguini, les persones donants eren majoritàriament del grup A Positiu, 0 Positiu i A Negatiu.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte