Skip to main content

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el Claustre explicant l’aprovació del reglament de la Facultat de Medicina i les principals funcions i objectius del Claustre, com a òrgan de de debat i participació de les línies generals d’actuació acadèmica de la facultat i, assegurar la informació i implicació del conjunt de membres de la facultat en el seu procés de desenvolupament. 

Elosua va presentar el seu pla de deganat recordant la missió, visió i valors de la facultat i, va detallar els tres graus que s’imparteixen i els trets que tenen en comú, com és el cas del model pedagògic o el programa de suport a l’estudiant. També es va referir els eixos estratègics del deganat (Docència, Recerca, Comunitat i Societat) i del conjunt de la UVic-UCC. “La facultat de Medicina ha de ser un element catalitzador per potenciar la recerca a la Catalunya Central juntament amb l’IRIS-CC”, va remarcar i va destacar la importància de “col·laborar amb els centres del territori per atraure i retenir talent.

El principal representant acadèmic de la Facultat de Medicina va presentar els equips acadèmics que integren el Grau en Medicina, el Grau en Odontologia i el Grau en Audiologia General, respectivament, així com també els òrgans de govern i els membres que en formen part.

Finalment, també va parlar de l’avanç cap a una gestió de la qualitat integrada en l’activitat diària de la Facultat i de la UVic-UCC, i de l’acreditació del grau en Medicina. Tal i com va comentar, després del desplegament del grau i la graduació de la primera promoció, la Facultat de Medicina ha sol·licitat a l’Agència de Qualitat Universitària de Catalunya (AQU) l'acreditació del grau. “Aquest procés és la comprovació a partir d'una visita externa que la titulació s'està desenvolupant tal com estava planificada a la memòria de verificació del grau, aprovada per l’AQU abans del seu inici i que esperem aconseguir en els propers mesos”, va explicar. Totes les titulacions universitàries oficials han de passar per aquest procés d'acreditació abans dels dos anys següents a la graduació de la primera promoció.

Elecció dels representants del PAS i PDI al Consell de Govern

En el pròxim Claustre, que és previst que es convoqui a finals d’any, es designarà un representant del PAS (amb dedicació completa i una antiguitat mínima de 3 anys), un PDI (amb dedicació completa/parcial i una antiguitat mínima de 3 anys) i un representant dels estudiants per participar en el Consell de Govern de la facultat.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte