Skip to main content

Primeres Jornades de Portes Obertes Virtuals de la Facultat de Medicina, al campus Manresa

Primeres Jornades de Portes Obertes Virtuals de la Facultat de Medicina, al campus Manresa

El proper dissabte 16 de maig la Facultat de Medicina de la UVic-UCC celebrarà la seva primera Jornada de Portes Obertes en línia. La impossibilitat de dur a terme unes portes obertes presencials ha fet que es decideixi posar en marxa una alternativa perquè els estudiants que ho desitgin puguin conèixer tots els àmbits d’estudi de la UVic-UCC de forma virtual.

Aquesta primera Jornada de Portes Obertes serà del Campus UManresa, i permetrà que els futurs estudiants coneguin en línea la oferta formativa del campus i puguin resoldre tots els dubtes que tinguin a través de xats i videoconferències. Per accedir a la Jornada de Portes Obertes virtual és necessari omplir el formulari d’inscripció que podeu trobar en aquest enllaç.

D’altra banda, l’àrea de Màrqueting de la UVic-UCC ha programat també una Jornada de Portes Obertes en línia durant els dies 29 i 30 de maig i 5 i 6 de juny. En total seran 15 jornades en quatre dies, de les quals 11 seran específiques i 4 seran genèriques per a tots els estudiants que vulguin conèixer l’oferta formativa de la Universitat. La Facultat de Medicina hi tindrà el seu espai el dia 6 de juny.

Totes les Jornades de Portes Obertes tindran un format televisiu, dinàmic i interactiu. Els participants s’agruparan per àmbits de coneixement i rebran una presentació de caràcter més general i, posteriorment, es distribuiran en grups específics segons el grau o el tipus de formació que vulguin conèixer.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte