Primeres Jornades de Portes Obertes Virtuals de la Facultat de Medicina, al campus Manresa

Primeres Jornades de Portes Obertes Virtuals de la Facultat de Medicina, al campus Manresa

El proper dissabte 16 de maig la Facultat de Medicina de la UVic-UCC celebrarà la seva primera Jornada de Portes Obertes en línia. La impossibilitat de dur a terme unes portes obertes presencials ha fet que es decideixi posar en marxa una alternativa perquè els estudiants que ho desitgin puguin conèixer tots els àmbits d’estudi de la UVic-UCC de forma virtual.

Aquesta primera Jornada de Portes Obertes serà del Campus UManresa, i permetrà que els futurs estudiants coneguin en línea la oferta formativa del campus i puguin resoldre tots els dubtes que tinguin a través de xats i videoconferències. Per accedir a la Jornada de Portes Obertes virtual és necessari omplir el formulari d’inscripció que podeu trobar en aquest enllaç.

D’altra banda, l’àrea de Màrqueting de la UVic-UCC ha programat també una Jornada de Portes Obertes en línia durant els dies 29 i 30 de maig i 5 i 6 de juny. En total seran 15 jornades en quatre dies, de les quals 11 seran específiques i 4 seran genèriques per a tots els estudiants que vulguin conèixer l’oferta formativa de la Universitat. La Facultat de Medicina hi tindrà el seu espai el dia 6 de juny.

Totes les Jornades de Portes Obertes tindran un format televisiu, dinàmic i interactiu. Els participants s’agruparan per àmbits de coneixement i rebran una presentació de caràcter més general i, posteriorment, es distribuiran en grups específics segons el grau o el tipus de formació que vulguin conèixer.

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte