Skip to main content

La FESS concedeix els Ajuts per a Projectes de Recerca Interns a quatre investigadores de la Facultat de Medicina

Facultat de Medicina de la UVic-UCC

La FESS concedeix els Ajuts per a Projectes de Recerca Interns a quatre investigadores de la Facultat de Medicina

Per primera vegada, aquest any la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS) ha convocat els Ajuts per a Projectes de Recerca Interns (APR-2024), amb l’objectiu de promoure la recerca entre el personal docent i investigador de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. A la primera convocatòria dels APR, que han tingut una dotació econòmica total de 30.000 euros, s’hi ha presentat vuit projectes candidats dels quals se n’han seleccionat quatre. Les investigadores de la Facultat de Medicina premiades han estat: Noèlia Téllez (8.500 euros), Elisabet Selga (8.500 euros), Elisabet Sarri (6.500 euros) i Esther Dalfó (6.500 euros). 

El termini de presentació de projectes de recerca es va obrir del 2 al 15 de gener de 2024. La gestió i avaluació de les candidatures presentades es va canalitzar a través de l’Institut de Recerca i Innovació en Ciències de la Vida i de la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC) i el comitè d’avaluació estava format pel director de l’IRIS-CC, José Jerónimo Navas; el degà de la Facultat de Medicina, Roberto Elosua, i el delegat de recerca de la Facultat de Medicina, Fèlix Bosch.

La Facultat de Medicina felicita les investigadores i els seus respectius equips de recerca, agraeix l’interès i la participació de la resta de candidatures rebudes enguany i anima tot el PDI de la facultat a presentar-se a la segona convocatòria d’Ajuts per a Projectes de Recerca Interns (APR-2025), prevista per al mes de gener de 2025.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte