Skip to main content

Inscripcions obertes a les XIII Jornades RDI TIC Salut Social, que debatran sobre inclusió social i intel·ligència artificial

Marina Geli participant a les Jornades RDI TIC Salut Social del 2023

Inscripcions obertes a les XIII Jornades RDI TIC Salut Social, que debatran sobre inclusió social i intel·ligència artificial

Un any més arriben les Jornades RDI TIC Salut Social. En la seva 13a edició, i sota l’enfocament Construint inclusió amb la IA als serveis socials, el debat girarà entorn a com avançar cap a una societat més inclusiva. Una jornada amb mirada tecnològica de present i futur sobre els serveis socials a Catalunya i com seguir avançant sense perdre de vista les necessitats reals de la ciutadania.

L’acte se celebra el pròxim 25 d’abril al Paranimf de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, de 9 a 17 h. Comptarà amb la presència de representants dels serveis socials, del món acadèmic i del teixit industrial. Un debat on es presentarà l’estat de l’art actual en matèria de necessitats socials i com es poden resoldre amb l’exemple de projectes que utilitzen la intel·ligència artificial aplicada. També es presentaran els avenços de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària.  

La jornada s’ofereix en format híbrid, presencial i online. La modalitat presencial té un aforament màxim de 200 persones. Per aquest motiu és molt recomanable realitzar inscripció prèvia a través de la web de la jornada clicant al següent enllaç. La retransmissió en streaming és il·limitada. No obstant també requereix inscripció prèvia a través del mateix enllaç. El mateix dia de la jornada quedarà habilitat el visor per connectar-se en remot des del seu lloc web.  

Treball en xarxa i zona demostrativa 

Les XIII Jornades RDI TIC Salut Social no acaben aquí. Durant les estones de pausa, que tindran lloc al claustre de la Casa de la Convalescència de Vic i adjacent al Paranimf, els assistents comptaran amb aquest espai com a punt de trobada per generar sinergies i detectar noves oportunitats de treball conjunt. A més, podran conèixer solucions aplicades a la cura de les persones a través dels estands ubicats en aquesta localització.

L’acte comptarà amb unes paraules de benvinguda de les conselleries de Drets Socials i Salut, de l’alcalde de Vic i del rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, i del director de la Fundació TIC Salut Social.  

Entre les professionals que participaran a la jornada s’hi compten representants de la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra o la Universitat Politècnica de Catalunya. També hi hauran representants de la Oficina de Protecció de Dades de Salut i de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya.  

Aquesta cita anual s’organitza a través del treball en xarxa de les entitats del territori de la Catalunya central. Està impulsada a través de la Fundació TIC Salut Social i la Càtedra TIC Salut Social de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. I compten amb la col·laboració de l’ICS – Gerència Territorial de Catalunya Central, el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, Althaia, l’EAP Vic, Osonament, la Fundació Sant Tomàs i Osona Acció social.  

També compta amb el suport de representants del teixit industrial com iN2, Doole Health, Evidenze, Chiesi, Seidor i Minsait. 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte