Skip to main content

Entre abril i juny, 29 estudiants de 5è de Medicina fan estades de pràctiques a l’estranger

L'estudiant Paula Casino fent pràctiques a l'Hospital El Pino, a Xile

Entre abril i juny, 29 estudiants de 5è de Medicina fan estades de pràctiques a l’estranger

En un període de dos mesos, entre el 15 d’abril i el 14 de juny de 2024, un total de 29 estudiants de cinquè curs de l’assignatura Pràctica Clínica III del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, faran mobilitat internacional curricular; és a dir, una estada de pràctiques a l’estranger. Dels 29 estudiants, 22 pertanyen a la Unitat Docent Territorial (UDT) Vic i 7, a la UDT Manresa. 

Els destins on duran a terme la mobilitat els estudiants es reparteixen per tot el món: Portugal, Itàlia, Croàcia, Bèlgica, Colòmbia, Xile, Argentina, Alemanya, Egipte i Estats Units. En concret faran les seves estades de pràctiques a la Universidade de Coimbra la University of Porto, i la Universidade do Minho (Porgutal); a la Università Vita-Salute San Raffaele, la Università degli Studi fi Foggia i la Università degli Studi dell’Aquila (Itàlia); la Sveučiliŝte u Zagrebu (Croàcia); la Université de Liège (Bèlgica); la Universidad CES (Colòmbia); la Universidad Andrés Bello (Xile); l’Instituto Universitario Italiano de Rosario (Argentina); la Johanniter-Krankenhaus Rheinhausen GmbH (Alemanya); l’Assiut University (Egipte) i al Massachusetts General Hospital – Harvard Medical School (EUA). A cada universitat hi van una mitjana d’entre dos i quatre estudiants i el centre que n’acollirà més serà la Universidad CES de Colòmbia. 

Durant la seva estada de pràctiques, els estudiants fan rotacions per diversos serveis dels hospitals universitaris com ara neurologia, pediatria, urgències, medicina interna, ginecologia i obstetrícia, etc. La majoria d’estudiants fan les pràctiques a dos serveis diferents amb l’objectiu de poder ampliar els seus coneixements i aprofitar millor la seva experiència.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Foto de grup dels estudiants de la segona promoció del grau en Medicina

Es graduen 74 estudiants de la segona promoció del grau en Medicina de la UVic-UCC

Un total de 74 estudiants (56 noies i 18 nois) de la segona promoció del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) s’han graduat aquesta tarda en un acte que ha tingut lloc

Graus de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina es posiciona en primer lloc pel que fa a Contribució al Desenvolupament Regional al Ranking CYD

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC apareix al primer lloc de tot Espanya pel que fa a Contribució al Desenvolupament Regional al Ranking CYD, que es va fer públic el 16 de maig i que està promogut per la Fundación Conocimiento y Desarrollo. 

Joan Manel Díaz, vicedegà del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC

“L’augment de les places de Medicina en un 15% que va començar aquest curs pot pal·liar en part el dèficit de professionals a llarg termini”

Joan Manuel Díaz és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la UB (1986). Doctor en Medicina i Cirurgia per la UAB (2008 – Morbimortalitat cardiovascular en trasplantament renal). Màster en Direcció d’institucions sanitàries (2014), actualment és professor titular de Medicina, coordinador del cicle clínic i

Estudiants de la Facultat de Medicina. Imatge d'arxiu.

La Comissió d’Igualtat de la FESS es fixa com a objectiu per al pròxim curs guanyar més visibilitat

La Comissió d’Igualtat de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), constituïda el desembre de 2021 amb l’objectiu d’adaptar el III Pla per a la Igualtat de gènere 2022-2025 de la UVic-UCC a les seves pròpies especificitats, s’ha fixat com a prioritat

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte