Skip to main content

“Encert, passió i, sobretot, dignitat”, el missatge del Dr. Oriol Mitjà als titulats dels programes de doctorat, màster i postgrau del curs 2019-2020

“Encert, passió i, sobretot, dignitat”, el missatge del Dr. Oriol Mitjà als titulats dels programes de doctorat, màster i postgrau del curs 2019-2020

Dijous passat va tenir lloc la cerimònia de lliurament de diplomes als estudiants de màster, doctorat i postgrau de la UVic-UCC que durant el curs 2019-2020 van acabar els estudis. L’acte va comptar amb tots els ingredients necessaris tret de la presència física dels titulats, que van haver de seguir la cerimònia des de casa. El periodista i exestudiant de la UVic, Jordi de Planell, va ser el responsable de conduir la cerimònia que va comptar amb entrevistes, testimonis de l’estudiantat, i una actuació musical a càrrec de la cantant Ju. Un dels plats forts de la jornada va ser el missatge que el padrí de la promoció, l’investigador de l’Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, va adreçar als nous graduats.

Oriol Mitjà va desitjar “encert, passió i, sobretot, dignitat” per construir una societat millor. Fent referència a aquests temps de pandèmia, va dir que “avui es el moment crític en què us heu de plantejar les preguntes adequades per saber en quina societat voleu viure”, afegint que “cal formular noves solucions que passin, necessàriament, per reconsiderar el vostre posicionament professional i personal”. Mitjà els va animar a “no tenir por de seguir el vostre camí, a mantenir-vos oberts a les oportunitats i a renunciar a la cobdícia, que és la causa de la pobresa del segle XXI”.

L’acte va començar amb un parlament de la vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Cristina Vaqué, que va explicar l’objectiu dels programes de tercer cicle de la UVic-UCC. “Si els programes de Formació Contínua han servit per aprofundir en els vostres coneixements i desvetllar-vos inquietuds per a la creativitat i la investigació, només ens resta confiar que la vostra acció tindrà un impacte positiu en les institucions on treballeu i en la societat on conviureu”.

Per la seva banda, el rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, va cloure l’acte agraint als nous titulats “la confiança dipositada a la UVic-UCC a l’hora d’escollir on formar-se”, i va desitjar que “la vostra aportació sigui positiva per al major nombre de persones, tal com ha fet el vostre padrí de promoció”.

L’acte, que també va comptar amb la presència del president d’UAlumni, David Griera, va estar dividit en tres blocs: el primer als programes formatius de l’àmbit de la Salut, les Ciències i Tecnologia; el segon, a l’àmbit de l’Empresa i la Comunicació; i el tercer, als àmbits d’Educació, Societat, Llengües i Traducció. Fou seguit en directe per 219 persones, 89 dels quals eren titulats.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte