Skip to main content

El Saló de l’Ensenyament obrirà les portes la setmana que ve en format virtual

web fira campus virtual

El Saló de l’Ensenyament obrirà les portes la setmana que ve en format virtual

Com que el Saló de l’Ensenyament previst per al març passat no va poder obrir les portes arran de l’estat d’alarma provocat pel coronavirus, ara la seva organització ha optat per reconvertir la fira en un esdeveniment virtual, que es podrà visitar del 20 al 24 de maig. La Facultat de Medicina de la UVic-UCC, juntament amb la resta de centres de la institució, també hi tindrà presència en línia per explicar els elements diferencials i els trets característics del grau que s'hi impartix. La Universitat no només hi presentarà la seva oferta formativa de graus, sinó també de cicles formatius de grau superior, màsters i postgraus. A més, s'assessorarà els visitants a través d’un xat.

En aquesta edició peculiar, el Saló ha passat a anomenar-se FiraCampusVirtual, una plataforma en línia que engloba Ensenyament i Futura. Un cop el visitant hi entri, podrà bescanviar, si ja la tenia, la seva entrada al Saló per una landingpage que li demanarà que l’empleni amb el seu perfil. En aquest cas, se li retornarà el 50% del preu de l’entrada. Si encara no la tenia, caldrà adquirir-la al preu de 4 euros. El pagament de l’entrada dona dret a accedir a la plataforma durant tots els dies que duri la fira i a qualsevol hora.

La plataforma en línia conserva la mateixa distribució de la fira. Així doncs, un cop s’hi accedeix, el visitant entrarà en una pàgina que li donarà accés als pavellons, a un servei d’orientació i a un infostand, que ajudarà el visitant a informar-se sobre el funcionament de la fira virtual. Aquí també s’hi trobarà informació sobre els horaris dels expositors i l’agenda de totes les activitats virtuals que es portaran a terme mentre duri la fira.

La UVic-UCC tindrà presència al pavelló 1, des d’on oferirà informació dels graus; al pavelló 2, per informar sobre els cicles formatius de grau superior; i al pavelló de Futura, des d’on informarà dels màsters i postgraus. A cada pavelló la Universitat hi serà amb un estand virtual en què hi haurà informació general sobre la institució, l’oferta acadèmica, catàlegs, vídeos i adreces d’interès. Mentre duri la fira hi haurà un xat obert des d’on s’aniran resolent els dubtes que els visitants puguin plantejar.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte