Skip to main content

El CISARC d’UManresa forma docents de la Universidad de Deusto en simulació

Formació a docents de la Universitat de Deusto

El CISARC d’UManresa forma docents de la Universidad de Deusto en simulació

Una dotzena de docents de la Universidad de Deusto han participat aquesta setmana en un curs d’instructor en simulació al Centre d’Innovació en Simulació (CISARC) d’UManresa. La formació té com a objectiu instruir els docents del nou grau en Fisioteràpia que s’impartirà a la universitat basca en la metodologia de la simulació. Segons la directora del departament de Fisioteràpia d’aquesta universitat, Ane Arbillaga, els nous estudis es volen basar en metodologies docents innovadores i per això era imprescindible formar-los en una eina com la simulació. Arbillaga ha explicat que la simulació és una metodologia que pot ser “molt profitosa per a l’aprenentatge dels estudiants”. Pel que fa a la formació rebuda aquests dies al CISARC ha assegurat que “ha superat les expectatives” i que ha estat “molt intensa i profitosa”.

Des que ha començat aquest curs 2021-2022, el CISARC ha impartit més d’una desena de cursos d’instructor en simulació. D’aquestes formacions, tres s’han fet a docents universitaris de la Universidad del País Vasco i de la Universitat de les Illes Balears. Les formacions van a càrrec de l’equip de simulació del CISARC, que integren infermers, psicòlegs i fisioterapeutes que comparteixen coneixements tant de simulació com de la seva implementació en programes docents de ciències de la salut.

La realització d’aquestes formacions consolida UManresa com un centre referent en la formació i generació de coneixement al voltant de la simulació i la seguretat del pacient. L’equip del CISARC està format per persones expertes que utilitzen una metodologia pròpia en unes instal·lacions dotades amb tecnologia puntera que permet aprofitar tot el potencial de la simulació com a eina de formació.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte