Skip to main content

Sara Manjón del Solar

Càrrec
Gerent del Consorci Hospitalari de Vic

Llicenciada en Dret per la Universitat Abad Oliba, màster en administració d'empreses (M.B.A.) Esade, Escola de Negocis de Barcelona, i màster en desenvolupament d'organitzacions i consultoria de processos. AEDIPE i GR Institute for Organizational Development de Tel Aviv, Israel. També ha cursat programa de Desenvolupament Directiu -PDD-IESE, Escola de Negocis de Barcelona.

Manjón actualment és gerent del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) des de setembre de 2021. Va iniciar la seva activitat professional l’any 2000 com a consultora de Recursos Humans i Organització a la consultoria Hay Group. En el 2004 va ser directora de Desenvolupament de Persones i Comunicació Interna a Fira de Barcelona fins el 2007, quan va tornar a la consultoria Hay Group com a gerent de Recursos Humans i Organització. En el 2009 va ocupar el càrrec de sotsdirectora de Recursos Humans a la Gerència Metropolitana Nord de l’Institut Català de Salut (ICS), i del 2014 al 2016 va ser directora de Recursos Humans de l’ICS a nivell de Catalunya.

En el 2016 es va incorporar al Consorci Hospitalari de Vic com a directora de Recursos Humans. L’any 2019 va ser nomenada directora de l’Àrea d’Organitzacions i Professionals del Servei Català de la Salut fins l’agost de 2021.

Del 2001 al 2008 també ha estat professora adjunta a la Universitat Autònoma de Barcelona, al Centre d’Estudis Financers i a ESADE.

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte