Skip to main content

Mobilitat Internacional (Outgoing Students)

Vols ampliar els teus coneixements mentre aprens d'altres cultures? Vols viure de primera mà com és la teva futura professió en altres indrets? T'interessa conèixer mètodes i pràctiques noves o diferents? Si és així, el que busques és fer una Mobilitat Internacional de Pràctiques. A la Facultat de Medicina i la UVic-UCC apostem per un aprenentatge amb una mirada global, i per això et donem totes les facilitats perquè puguis enriquir la teva formació... arreu del món!

La nostra Oficina de Relacions Internacionals t'ajudarà en aquest procès, i si tot i així encara tens algun dubte pots trobar tota la informació consultant la web de la UVic en aquest enllaç: https://www.uvic.cat/practiques-estranger/informacio 

Beneficis de participar en un programa de Pràctiques Internacionals

 • Guanyes experiència pràctica en un entorn internacional.
 • Fas constar aquesta experiència internacional en el teu expedient acadèmic i en el teu currículum professional.
 • Adquireixes coneixements interculturals i els poses en pràctica.
 • Millores les competències lingüístiques.
 • Explores possibles sortides professionals a la teva titulació acadèmica.
 • Fas ús dels coneixements adquirits durant les classes teòriques de la universitat i comptes amb el suport d’un tutor acadèmic.
 • Amplies la teva xarxa de contactes i referències amb professionals del sector.
 • Adquireixes confiança en tu mateix i fomentes la teva capacitat emprenedora.

Normativa

La mobilitat internacional d’estudiants del Grau de Medicina de la UVic-UCC es farà fonamentalment en format de pràctiques internacionals durant el cinquè curs del grau, coincidint amb l’assignatura Pràctica Clínica III i tindrà una durada de dos mesos naturals. 

Aquí pots descarregar-te la Normativa de Mobilitat Internacional dels estudiants del Grau de Medicina.

Convocatòries

Per fer una estada de pràctiques a l'estranger és imprescindible presentar la Sol·licitud de Pràctiques a l’Estranger, a través del formulari en línia del programa MoveON, en algun dels períodes establerts. L'estudiant rebrà l'enllaç per poder fer la sol·licitud a través de correu electrònic

El termini per presentar les sol·licituds varia en funció de si la plaça de pràctiques és a proposta de l’estudiant o bé si l’estudiant vol optar a una plaça assignada i confirmada per la Facultat de Medicina.

Calendari de sol·licituds de pràctiques a l'estranger 2023/24: 

 

Places gestionades i assignades per la Facultat / Places gestionades per Careers Service
1a convocatòria

Del 1 de febrer 2023 al 28 de febrer de 2023 

2a convocatòria

De l'1 al 31 d'octubre de 2023 (Només per a pràctiques que comencin després de les vacances de Nadal).

 

Places gestionades per l'estudiant
1a convocatòria

Del 1 de febrer 2023 al 30 de juny de 2023

2a convocatòria

De l'1 d'octubre de 2023 al 30 de novembre de 2023 (Només per a pràctiques que comencin a partir de l'1 de gener del 2024) 

Beques i ajuts

Segons el programa de pràctiques en què participis podràs optar a sol·licitar uns ajuts o uns altres. Consulta, per cada un dels programes de pràctiques, els ajuts i beques disponibles. Com a estudiant del Grau de Medicina pots optar a aquests ajuts:

Destinacions i plaçes

 • Si estàs interessat/da en conèixer les places disponibles gestionades per la Facultat de Medicina les pots consultar a través del Campus Virtual seguint aquesta ruta:

  Comunitat > Carreres Professionals > Oferta de pràctiques > Places de pràctiques gestionades per la UVic-UCC
 • Com a estudiant també pots cercar la teva pròpia plaça de pràctiques internacionals tenint en compte els teus objectius, inquietuds o expectatives.  En aquest cas, has de contactar a l’Oficina de Relacions Internacionals de la Facultat de Medicina i enviar el document de proposta de plaça degudament complimentat i signat per l'entitat de d'acollida. Els responsables de departament valoraràn l’adequació de la proposta als objectius d’aprenentatge definits a l’assignatura Pràctica Clínica III

International Relations Office

icon-location-dark
Crta, Roda, 70, Vic, 08500

Anna Moreno Mayorga
International Relations Coordinator
ana.moreno@umedicina.cat

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte