Skip to main content

Relacions Internacionals i Mobilitat

Unitat de Relacions Internacionals

La Unitat de Relacions Internacionals de la Facultat de Medicina UVic-UCC és l'encarregada de gestionar tots els programes de mobilitat internacional, tant per als nostres estudiants que volen fer una mobilitat a l'estranger (Outgoing) com els que provenen d'arreu del món i venen a fer una estada aquí (Incoming).

Coordinant la seva tasca amb l'àrea de Relacions Internacionals de la UVic-UCC i amb el Servei de Carreres Professionals, La Unitat de Relacions Internacionals s'encarrega de vetllar per a que tots els estudiants (tant els que marxen com els que venen), tinguin una experiència formativa el més enriquidora possible. 

 

mapa convenis

Possibilitats de mobilitat internacional de la Facultat de Medicina
 

Mobilitat

A través del Campus Virtual es pot accedir a tot el catàleg de centres i institucions amb les quals la Facultat de Medicina té conveni per a aquestes mobilitats. L'estudiant pot proposar centres per dur a terme aquestes estades de mobilitat internacional. Els responsables acadèmics del títol i de mobilitat internacional valoren l'adequació de la proposta per poder garantir una experiència formativa internacional de qualitat. Amb l'objectiu de consolidar una bona oferta internacional, cada curs acadèmic la Facultat de Medicina actualitza i amplia aquesta oferta de places a centres i institucions.

International Relations Office

icon-location-dark
Crta, Roda, 70, Vic, 08500

Anna Moreno Mayorga
International Relations Coordinator
ana.moreno@umedicina.cat

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte