Skip to main content

Vic acull la inauguració del programa d’activitats de la Societat Catalana d’Anatomia Patològica en un acte coorganitzat per la Facultat de Medicina

Sala de la Columna

Vic acull la inauguració del programa d’activitats de la Societat Catalana d’Anatomia Patològica en un acte coorganitzat per la Facultat de Medicina

La Sala de la Columna de l’Ajuntament de Vic acull aquest dijous a la tarda (de 17.00 a 19.00h) la sessió inaugural del programa d’activitats per aquest curs 2020-2021 de la Societat Catalana d’Anatomia Patològica (SCAP). L’acte, que les  persones assistents poden seguir en streaming en aquest enllaç, s’organitza de forma conjunta amb la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, l’Ajuntament de Vic, la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i Salut de Catalunya i de Balears i la Institució Puig Porret. El president de la Fundació d’Estudis Sanitaris i Socials (FESS), Josep Arimany, hi intervindrà cloent la primera conferència del programa, que consistirà en la presentació del llibre “Història de l’Anatomia Patològica a Catalunya. Vocació i experiència” dels Drs. Jacint Corbella, Miquel Bruguera i Josep Antoni Bombí, que també hi intervindran.

Irmgard Costa Trachsel, presidenta de la SCAP, serà la conductora i coordinadora d’aquesta primera ponència, en un acte que té molts altres elements al programa. Josep Antoni Bombí també hi parlarà sobre “El museu anatomopatològic Ferrer y Cagigal: un exemple històric”, mentre el Dr. Elias Campos, de l’Hospital Clínic, presentarà la conferencia “El valor de la recerca en l’assistència clínica“. La sessió també inclourà un espai de reflexió i debat.

Aquest cicle compta amb sis sessions més que es reparteixen entre desembre de 2020 i juny de 2021. Els ponents, així com els temes, son nombrosos i diversos. Entre d’altres es parlarà dels tumors d’origen desconeguts, de la dermopatologia, o la intel·ligència artificial aplicada, que a més de metges, també tractaran enginyers des del punt de vista tecnològic.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte