Skip to main content

Tours presencials per a futurs estudiants, el 15 de juliol a la Facultat de Medicina

un espai de coworking

Tours presencials per a futurs estudiants, el 15 de juliol a la Facultat de Medicina

Coincidint amb la finalització de la Selectivitat i amb la recta final del calendari de preinscripcions universitàries, l’Àrea de Màrqueting de la UVic ha organitzat, del 14 al 20 de juliol, una sèrie de tours presencials per diferents instal·lacions de la Universitat. Es tracta d’unes visites guiades breus i en grups reduïts adreçades a futurs estudiants universitaris, que fins ara no han pogut veure els espais de la institució a causa de la suspensió de la Jornada de Portes Obertes arran de l’emergència sanitària per Covid-19. El torn de la Facultat de Medicina en el programa de tours presencials serà el proper dimecres 15 de juliol, de 9.00 a 14.00 hores.

Els grups, formats per quinze persones i guiats per un alumne o professor de la Facultat de Medicina, passaran per les diferents aules i espais de coworking de la Facultat, pels despatxos, la sala de professors i les sales de reunions i, finalment, faran dues breus parades al laboratori de dissecció anatòmica i a l’aula d’anatomia virtual i 3D, on hi ha la taula SECTRA i on acabarà el recorregut. Al final de la visita s’habilitaran espais d’atenció personalitzada per resoldre dubtes sobre el grau, demanar informació sobre temes com ara el procés de matrícula o les beques i conèixer els serveis a la comunitat de l’UHub, que dona suport en termes de transport i allotjament, entre altres.

Per participar als tours és imprescindible fer una inscripció prèvia en  aquest enllaç, per tal de reservar una hora específica que es donarà en franges horàries de quinze minuts. Un cop feta la inscripció cada estudiant, que podrà fer la visita acompanyat, rebrà per correu electrònic les instruccions a seguir, especialment en qüestions de seguretat i mesures Covid-19.

Aquesta activitat s’afegeix a les que al llarg dels últims mesos ja s’han dut a terme, impulsades des de l’Àrea de Màrqueting, per donar a conèixer la Universitat i la Facultat a futurs estudiants en un context, l’actual, en què no s’han pogut dur a terme les tradicionals activitats promocionals, com la Jornada de Portes Obertes i el Saló de l’Ensenyament. Entre d’altres, s’han fet Jornades de Portes Obertes virtuals, un increment de les atencions personalitzades i webinars sobre les sortides professionals de diferents graus.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte