Skip to main content

Roberto Elosua, Josep Tabernero i Xavier Gómez-Batiste, nous catedràtics de Medicina

Roberto Elosua, Josep Tabernero i Xavier Gómez-Batiste, nous catedràtics de Medicina

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC comptarà a partir del proper curs amb sis catedràtics, tres dels quals ja tenien aquesta condició i tres més que s'han incorporat després d'una convocatòria de promoció interna de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

Els doctors Roberto Elosua, Josep Tabernero i Xavier Gómez-Batiste són els tres nous catedràtics de Ciències Mèdiques i de la Salut vinculats a la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), l’entitat titular de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). Els tres catedràtics són doctors amb la màxima acreditació de recerca avançada emesa per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU), que se suma a la seva llarga trajectòria en docència i recerca d’excel·lència.

La comissió acadèmica de selecció va valorar molt positivament els mèrits i requisits dels tres candidats per determinar el Dr. Elosua com a catedràtic d’Epidemiologia, el Dr. Tabernero com a catedràtic d’Oncologia i el Dr. Gómez-Batiste com a catedràtic d’atenció pal·liativa.

Tots tres s’afegeixen als catedràtics actuals de la Facultat de Medicina: els doctors Bonaventura Clotet, catedràtic de Malalties Infeccioses i Immunitat; Josep-Eladi Baños, catedràtic de Farmacologia Clínica; i Ramon Pujol, degà de la Facultat i catedràtic de Medicina Interna.

El Dr. Roberto Elosua és titular d’Epidemiologia. El Dr. Josep Tabernero és titular de l’assignatura d’Oncologia – Hematologia. El Dr. Xavier Gómez – Batiste, és titular de Medicina Social i Habilitats de Comunicació. El Dr. Ramon Pujol, és titular de l’assignatura d’Exploració Física i Pràctica Clínica. I els doctors Bonaventura Clotet i Josep-Eladi Baños seran responsables de la docència de caràcter transversal en Malaties Infeccioses i Farmacologia Clínca al llarg de tot el grau, des del primer al sisè curs.

Les seves aportacions en el pla d’estudis de la Facultat de Medicina, permeten incorporar a la docència la seva llarga experiència clínica i de recerca en centres de prestigi de Catalunya.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte