Skip to main content

Martí Casals parla de bioestadística esportiva en una conferència a la Universitat de Sevilla

Martí Casals parla de bioestadística esportiva en una conferència a la Universitat de Sevilla

Per què la bioestadística és important en la ciència de l’esport lligada a la medicina? Sobre aquesta pregunta va versar la conferència que Martí Casals va impartir, el passat 20 de març, a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Sevilla. La xerrada del professor de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i investigador del grup de recerca Sport Performance Analysis Research Group (SPARG) del Centre d'Estudis en Esport i Activitat Física (CEEAF) de la UVic-UCC formava part del cicle de conferències en ciències de les dades en esport que organitza el grup FQM328 “Métodos Cuantitativos en Evaluación” de la universitat andalusa. 

Martí Casals, va explicar a l’alumnat, principalment del doble grau en Estadística i Matemàtiques, les oportunitats que poden tenir les noves generacions de graduats en disciplines com les seves en el camp de les ciències de l’anàlisi de l’esport. Dobles graus com el de Matemàtiques i Física o Estadística i Enginyeria Informàtica hi tenen també molt de camp per recórrer. També va parlar de com la bioestadística esportiva ajuda a la prevenció de lesions gràcies a l’evolució i aposta que la ciència i la indústria esportives han fet darrerament.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte