Skip to main content

Martí Casals és nomenat editor associat de la British Journal of Sports Medicine

Martí Casals

Martí Casals és nomenat editor associat de la British Journal of Sports Medicine

El professor de la Facultat de Medicina i investigador del CEEAF (Centre d'Estudis en Esport i Activitat Física) de la UVic-UCC, Martí Casals, ha estat nomenat nou editor associat de la prestigiosa revista British Journal of Sports Medicine (BJSM), un portal multimèdia que proporciona investigacions, revisions i debats sobre aspectes rellevants de les ciències de l’esport i la medicina esportiva, incloses la fisioteràpia, la teràpia física i la rehabilitació.

Casals, com la resta d’editors associats, és responsable de donar suport a la direcció de la revista aixi com de la revisió de les publicacions i de suggerir nous revisors experts apropiats. Martí Casals forma part, doncs, d’una llista de 94 editors associats, on figura com a únic investigador de l’Estat espanyol.

El professor i investigador és doctor en Bioestadística i membre del grup de recerca Sports Performance Analysis Research Group (SPARG) de la UVic-UCC. Tambe col·labora com a estadístic de l'esport al Barça Innovation Hub.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte