Skip to main content

La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i Asepeyo signen un conveni de cooperació educativa per col·laborar en la formació de l’estudiantat

Signatura del conveni amb Asepeyo

La UVic-UCC, la Facultat de Medicina i Asepeyo signen un conveni de cooperació educativa per col·laborar en la formació de l’estudiantat

El rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep Eladi Baños; el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina, Josep Arimany; i el director-gerent d’Asepeyo, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social núm. 151, Alejandro Iñareta, van formalitzar divendres la signatura d’un conveni de col·laboració per a la formació de l’estudiantat de la UVic-UCC. El conveni regula la col·laboració entre la UVic-UCC i Asepeyo per tal que els i les estudiants d’aquesta universitat puguin realitzar pràctiques acadèmiques externes, curriculars o extracurriculars, i treballs de fi de grau o de fi de màster a Asepeyo.

Aquest conveni tindrà vigència des del moment de la seva signatura i, per tant, l’estudiantat de la UVic-UCC dels àmbits de les Ciències de la Salut en general, i en particular dels estudis de Medicina, Fisioteràpia o Teràpia Ocupacional, entre altres, ja podran sol·licitar fer les seves pràctiques a Asepeyo a partir del proper curs 2021-22. Les pràctiques se centraran en l’àmbit de la salut laboral i estaran adreçades als estudiants de diferents graus. L’àmbit de la salut laboral esdevé una prioritat de la salut pública i de la formació de molts estudiants de la UVic-UCC. Per a la realització de les pràctiques externes s’assignarà a cada alumne/a un tutor/a de l’entitat col·laboradora i un tutor o tutora de la Universitat, que vetllaran pel desenvolupament formatiu de l’estudiant.

Josep Eladi Baños, rector de la UVic-UCC, va defensar que aquest conveni en l’àmbit de la recerca i la transferència del coneixement “és una mostra del valor que aquesta Universitat dona a la salut laboral i als estudis que la promouen i hi aprofundeixen”. Josep Arimany, president de la FESS, va comentar que el conveni “serà molt positiu no només per a la Facultat de Medicina sinó també per al món sanitari en general” i va destacar el fort arrelament que Asepeyo té a la ciutat de Vic i la comarca d’Osona pel suport que dona a moltes de les empreses de la zona. Finalment, el director-gerent d’Asepeyo Alejandro Iñareta, també va expressar que l’àmbit geogràfic de Vic té una importància especial per la mútua i que la voluntat d’aquesta “és estar vinculats amb les institucions més representatives del territori i la UVic-UCC n’és una”.

Descomptes en formació

En virtut d’aquest conveni, el personal d’Asepeyo, com a entitat col·laboradora, es podrà beneficiar de diversos avantatges oferts per la UVic-UCC i la Facultat de Medicina. Entre aquestes figura un 10% de descompte en la matrícula de formació de postgrau, màster, formació contínua, cursos de l’Escola d’Idiomes, seminaris, tallers, jornades, congressos i lloguer d’espais a la UVic-UCC i a la Facultat de Medicina.

Entre els beneficis acordats també hi ha la participació gratuïta en jornades específiques per a tutors externs, l’accés al fons documental de la Biblioteca de la UVic-UCC i el reconeixement com a entitat col·laboradora.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte