Skip to main content

La memòria digital del curs 2020-2021 de la Facultat de Medicina ja està disponible

Memòria digital de la UVic-UCC del curs 2020-2021

La memòria digital del curs 2020-2021 de la Facultat de Medicina ja està disponible

La UVic-UCC ha publicat aquesta setmana la darrera edició de la seva memòria anual, corresponent al curs 2020-2021, que de manera extensa i concisa recull tot el que ha donat de si l’any acadèmic. Es tracta del segon número d’aquesta publicació, després del seu pas al format digital, i també el segon que aglutina, en un únic document, totes les entitats federades de la UVic-UCC, entre elles la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina. El document general és consultable en línia al web www.uvic-ucc.cat i la memòria d'aquesta Facultat es pot consultar en aquest enllaç.

La memòria s’organitza en diferents nivells per facilitar l’accés ràpid i ordenat a una informació estructurada, i la lectura clara i senzilla dels continguts. En aquest sentit, la pàgina d’inici inclou informació agregada del conjunt de la UVic-UCC, així com accessos a les memòries desglossades del campus Vic, campus Manresa i Facultat de Medicina. En el cas de la Facultat de Medicina, la informació del curs acadèmic anterior es presenta a partir dels següents apartats: òrgans de govern, resum del curs, docència, persones i serveis universitaris. 

La publicació també inclou un resum audiovisual, corresponent a la videomemòria que es projecta cada any en l’acte inaugural del curs següent, i una hemeroteca on es poden consultar els números anteriors, així com descarregar les memòries digitals en una versió en pdf.

L’elaboració de la memòria digital és un treball conjunt de totes les àrees i serveis de comunicació de les entitats federades, centralitzat per l’Àrea de Comunicació Corporativa i Relacions Institucionals de la UVic, sota la coordinació de la secretària general, Anna Sabata, i la coordinadora de Polítiques Corporatives, Meritxell Borràs. La informació i els textos que recull han estat elaborats i proporcionats pels diversos centres i serveis de la institució.

Accedeix a la memòria digital del curs 2020-2021

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte