Skip to main content

La Fundació Puigvert, la UVic-UCC i la seva Facultat de Medicina signen un conveni de col·laboració per a la realització del màster en Andrologia Clínica

Signatura conveni Fundació Puigvert

La Fundació Puigvert, la UVic-UCC i la seva Facultat de Medicina signen un conveni de col·laboració per a la realització del màster en Andrologia Clínica

La Fundació Puigvert, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i la Facultat de Medicina d’aquesta universitat han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la realització del màster en Andrologia Clínica, una de les formacions de postgrau més destacades de la Fundació Puigvert i que va ser el primer màster centrat en aquesta àrea de coneixement mèdic de l’Estat espanyol.

Amb aquest acord es referma l’aposta d’ambdues institucions per potenciar una activitat de docència i d’investigació de qualitat. Així, l’objectiu d’aquest màster, adreçat especialment a professionals especialistes en urologia, endocrinologia, ginecologia i dermatologia, és proporcionar les competències adequades sobre fisiopatologia de l’aparell reproductor masculí en les diferents etapes de la vida, l’etiologia de les patologies masculines més importants, els mètodes diagnòstics, la classificació d’aquestes patologies, i els principis generals del tractament mèdic i quirúrgic de les malalties andrològiques.

A la firma del conveni, que s’ha desenvolupat a la Sala de Juntes de Presidència de la Fundació Puigvert, hi han assistit Ramón Massaguer i Helena Ris, director general i presidenta de la Fundació Puigvert, respectivament, i, per part de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, Josep Arimany i Marina Geli, president i directora general, respectivament.

Segons s’estableix en el document signat, en el marc d’aquesta col·laboració, la UVic-UCC s’ocuparà de la matriculació dels alumnes, de la gestió i expedició dels certificats/títols corresponents, etc.

Per la seva banda, la Fundació Puigvert s’encarregarà, entre altres funcions, de proporcionar els espais i les infraestructures necessàries per portar a terme aquesta activitat docent, així com de l’aportació del personal docent necessari per a la realització de la formació. Posteriorment a la signatura del conveni s’ha celebrat la inauguració de la 5a edició del màster en Andrologia Cínica, la primera fruit de l’acord, i que ha reunit alumnes i professorat a la sala d’actes de la Fundació Puigvert.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte