Skip to main content

La Facultat de Medicina, present a la 33a edició del Saló de l’Ensenyament

Saló de l'Ensenyament del 2024

La Facultat de Medicina, present a la 33a edició del Saló de l’Ensenyament

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC va estar present, del 13 al 17 de març, a la 33a edició del Saló de l’Ensenyament, al recinte Firal de Montjuïc, a Barcelona. La Facultat, que es trobava ubicada a l’estand de la UVic, va donar a conèixer als visitants tota la informació dels tres graus que ofereix actualment: els graus en Medicina, Odontologia i el grau propi en Audiologia General. 

A l’espai expositiu de la Facultat de Medicina hi havia personal docent i estudiants del mateix centre que orientaven els futurs alumnes sobre aspectes acadèmics i extra-acadèmics i ajudaven a resoldre qualsevol dubte. 

El Saló també va servir per donar a conèixer la Jornada de Portes Obertes presencial d’UMedicina, que tindrà lloc aquest dissabte, 23 de març, de 9 a 18 h, a la Facultat de Medicina (edifici Can Baumann, crta. de Roda 70 Vic).

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte