Skip to main content

La Facultat de Medicina i HD Forensics ofereixen un curs d'estiu online d'antropologia forense

Curs d'antropologia forense

La Facultat de Medicina i HD Forensics ofereixen un curs d'estiu online d'antropologia forense

La Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ofereix, conjuntament amb HD Forensics, el programa d'estiu en línia "Update in Forensic Anthropology" (Actualització en antropologia forense). Aquest curs té com a objectiu introduir el públic a les millors pràctiques en antropologia forense, des de la recuperació fins a l'anàlisi esquelètica, la interpretació del trauma i la identificació positiva.

El curs està dirigit a estudiants i professionals de les ciències forenses com ara l'antropologia forense, l'arqueologia forense, la patologia forense i altres ciències i disciplines relacionades. El curs tindrà lloc del 14 al 16 de juliol de 2021 de les 5 de la tarda a les 9 del vespre per Zoom. La data límit d'inscripció al curs, que es farà en anglès excepte una sessió en espanyol, és el 7 de juliol.

El programa s'estructura en tres sessions, que comptaran amb el següent professorat: Dennis C. Dirkmaaat, professor d'antropologia del Departament de Ciències Forenses Aplicades a la Universitat Mercyhurst (Pensilàvnia, EUA); Luis Cabo-Pérez, director de recerca en estudiants de postgrau i professor del Departament de Ciències Forenses Aplicades de la Universitat Mercyhurst; Joe Adserias-Garriga, professor ajudant del Departament de Ciències Forenses Aplicades de la Universitat Mercyhurst; i Laia Nogué-Navarro, professora ajudant i directora tècnica de laboratori i dissecció anatòmica de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.

 Podeu consultar el programa sencer i els requisits d'inscripció del curs en aquest enllaç. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a studyabroad@uvic.cat

 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte