Skip to main content

La Facultat de Medicina dona la benvinguda als estudiants dels tres graus i inicia el curs 2023-2024

Estudiants del cicle clínic a l'acollida de Manresa, el 5 de setembre de 2023

La Facultat de Medicina dona la benvinguda als estudiants dels tres graus i inicia el curs 2023-2024

El curs acadèmic 2023-2024 comença a la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) amb la novetat de posar en marxa el grau en Odontologia i el grau propi en Audiologia General, a més a més de consolidar el grau en Medicina. Per donar la benvinguda als estudiants de les primeres promocions de les dues noves titulacions i als que continuen els estudis de Medicina, la Facultat de Medicina ha organitzat, entre aquesta setmana i la que ve, diverses sessions d’acollida abans d’iniciar les classes.

La primera acollida va ser ahir dimarts, 5 de setembre, en què es va fer una rebuda conjunta de tot l’alumnat de cicle clínic (3r, 4t, 5è i 6è curs) de Medicina a la Unitat Docent Territorial de Manresa, a la sala d’actes de la Fundació Althaia. En concret, per als estudiants de 3r hi va haver una benvinguda a càrrec del degà de la Facultat de Medicina, Roberto Elosua, i dels coordinadors del cicle i de 3r, Joan Manuel Díaz i Joan Cartanyà, respectivament. Durant la sessió es va fer una presentació del curs i del cicle clínic, una simulació pròpia del cicle clínic a càrrec de Rosa Villalonga i Griselda González, i una tutoria de metodologia d’estudi, amb Irene Veganzones.

Els estudiants de 4t i 5è curs de Medicina també van ser rebuts pel degà, acompanyat per Joan Manuel Díaz, i pels coordinadors de curs Núria Roger (4t) i Xavier Pla (5è). A més a més, a la part final, va tenir lloc una presentació de l’assignatura Conducta Humana a la mateixa UDT de Manresa. La benvinguda als estudiants de 6è, l’alumnat de la segona promoció que es graduarà quan finalitzi aquest curs acadèmic, va anar a càrrec del degà, a més a més de Joan Manuel Díaz i Domingo Ruiz, com a coordinadors de cicle i de sisè respectivament. Ruiz va ser l’encarregat de fer la presentació de 6è.

Al grau en Medicina, els estudiants de 3r, 4t, 5è i 6è han iniciat les classes, tant a la UDT de Vic com de Manresa, avui dimecres, 6 de setembre. En canvi, els estudiants de 1r tindran l’acollida a Vic el dimarts 13 de setembre i començaran les classes el dimecres 14, mentre que els estudiants de 2n iniciaran el curs el dia 7 de setembre.

Benvinguda als estudiants d’Odontologia i del grau propi en Audiologia General

Aquest curs 2023-2024 la Facultat de Medicina tindrà com a fita acadèmica més rellevant la posada en marxa del grau en Odontologia i del grau propi en Audiologia General. En el cas d’Odontologia, l’acollida dels alumnes de la primera promoció es farà el dimarts 12 de setembre i s’iniciaran les classes el dia 14. Pel que fa als estudiants de la primera promoció del grau propi en Audiologia General, l’acollida tindrà lloc el dia 13 de setembre, en format online, i les classes arrencaran el dia 15.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte