Skip to main content

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC i ITA Clínic BCN impartiran un màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta

Signatura conveni UVic-UCC i FESS amb ITA Clínic BCN

La Facultat de Medicina de la UVic-UCC i ITA Clínic BCN impartiran un màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta

Entre el 10% i el 20% dels adolescents presenten malestar emocional, trastorn mental o addiccions. En aquest context, la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i ITA Clínic BCN impartiran un màster en Intervenció en Adolescents amb Trastorns de Conducta el curs que ve. El nou programa formatiu, que també comptarà amb la implicació de la càtedra de Salut Mental de la Universitat i la Fundació Althaia, té per objectiu dotar l’alumnat del coneixement teòric, tècnic i científic necessari per desenvolupar amb solvència i tractar des d’un punt de vista interdisciplinari els diferents trastorns de conducta.

El rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep Eladi Baños; el president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina, Josep Arimany; i el director general d’ITA Clínic BCN, Jaume Raventós, han formalitzat aquest mes de juliol la signatura del conveni de col·laboració per a la realització d’aquests nous estudis.

Entre els objectius d’aprenentatge del màster hi ha conèixer les tècniques d’intervenció individual, les intervencions eficaces en el fracàs escolar, les intervencions familiars, grupals i rehabilitadores, els tractaments psicofarmacològics i conèixer les aportacions recents de les neurociències. El màster combinarà el format presencial i el format en línia, i els entrenaments pràctics es faran en entorns reals, als diferents dispositius dels que disposa ITA Clínic BCN a Barcelona, Argentona, Madrid i Màlaga. La matrícula al màster ja està oberta i es pot consultar tota la informació en aquest enllaç.

Un màster necessari en el context actual

El president de la FESS, Josep Arimany, va expressar, en l’acte de signatura del conveni formalitzat el passat 16 de juliol, la seva satisfacció de formalitzar un acord amb una institució de referència com és ITA Clínic BCN i va posar de manifest que “el contingut d’aquest màster és molt adient, i més necessari que mai, en el context actual i en les circumstàncies que estem vivint”.

El rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños va fer èmfasi en el fet que “la salut mental i els trastorns de conducta són àmbits de coneixement de relleu a la nostra Universitat, i estretament relacionats amb la càtedra de Salut Mental que compartim amb la Fundació Althaia”.

El director general d’ITA Clínic BCN, Jaume Raventós, va destacar la importància de la formació continuada dels i les professionals i va recordar que aquest màster neix d’una necessitat real del mercat perquè “cada cop calen més professionals en l’àmbit dels trastorns de conducta i tenim dificultats per trobar-ne”.

El màster s’oferirà sota el paraigua del Centre Internacional de Formació Contínua del Campus Vic de la UVic-UCC. La seva primera edició s’iniciarà l’octubre de 2021.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte