Skip to main content

La Dra. Marta Torrens formarà part del comitè executiu de la World Association on Dual Disorders

Dra. Marta Torrens

La Dra. Marta Torrens formarà part del comitè executiu de la World Association on Dual Disorders

La doctora Marta Torrens, directora del Procés d'Addicions de l'Institut de Neuropsiquitaria i Addiccions de l'Hospital del Mar (INAD), coordinadora del Grup de Recerca en Addiccions de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i professora de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) accedeix a la direcció de la World Association on Dual Disorders (WADD), la qual promou el coneixement i la recerca sobre la patologia dual.

La World Association on Dual Disorders va aprovar en el seu congrés celebrat a París entre els dies 7 i 9 de desembre la incorporació de la Dra. Marta Torrens al seu comitè executiu. D'aquesta manera, Torrens participarà en la presa de decisions de l'entitat, com ara en l'organització de congressos, cursos de formació i publicacions.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte