Skip to main content

La Dra. Elvira Bisbe impartirà la lliçó de curs de la Facultat de Medicina

Dra. Elvira Bisbe

La Dra. Elvira Bisbe impartirà la lliçó de curs de la Facultat de Medicina

La doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta primera del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i anestesiòloga a l'Hospital del Mar-Hospital de l'Esperança, serà l'encarregada d'impartir la lliçó del curs acadèmic 2021-2022 de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) amb una conferència titulada "La medicina, els metges i les metgesses del futur". La inauguració de curs també comptarà amb la presència del president de la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), Josep Arimany i del degà de la Facultat, Ramon Pujol, entre altres. 

Tot seguit, es procedirà a fer el lliurament dels premis a l'excel·lència acadèmica, els quals reconeixen els dos millors expedients acadèmics de cada curs. En total es lliuraran vuit premis per un import de 4.000 euros cada un. Així mateix també es lliuraran els premis a la pràctica clínica que atorga l'empresa Casa Tarradellas. En aquest cas són vuit premis per un import de 2.925 euros cada un que rebran vuit alumnes de cicle clínic amb les millors notes a l'assignatura de pràctica clínia realitzada en centres assistencials i hospitalaris arreu de Catalunya, realitzada el curs passat quan feien tercer i quart.

L'acte, que enguany serà presencial seguint totes les mesures de seguretat vigents, tindrà lloc el proper dijous 20 de gener a les 13 h, a la sala d'actes de la Facultat de Medicina (Can Baumann). Per poder-hi assistir presencialment és imprescindible confirmar l'assistència abans del dia 16 de gener a través d'aquest formulari. L'aforament és limitat. 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte