Skip to main content

L’Hospital Universitari de la Santa Creu estrena les noves instal·lacions d'atenció ambulatòria i de rehabilitació

L’Hospital Universitari de la Santa Creu estrena les noves instal·lacions d'atenció ambulatòria i de rehabilitació

  • Els nous espais de Consultes i d’Hospital de dia permetran al centre de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic donar resposta a les necessitats, actuals i futures, relacionades amb l'envelliment de la població
  • El Consorci Hospitalari de Vic gestionarà tota l’activitat de Rehabilitació del sud d'Osona en el nou edifici annex
  • El parc públic construït damunt de l'aparcament soterrat aporta una gran millora urbanística per als veïns del barri

 

L’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic completa les obres d’ampliació i de modernització de les seves instal·lacions. A partir del dilluns 30 de setembre, tota la rehabilitació ambulatòria que fins ara es feia en tres centres diferents (HUV, CdV i HUSC) s’integrarà en la nova Àrea de Rehabilitació que gestionarà el Consorci Hospitalari de Vic i estarà ubicada dins del nou edifici de 800 m2 annex a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

En paral·lel, aquest mes d’octubre també es completarà l’obertura de tota l’Àrea Ambulatòria (consultoris i l’Hospital de dia) de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, que ocuparà tots els espais de la planta baixa que s’han reformat de forma integral.

D’aquesta manera, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic dona per finalitzats els treballs d’ampliació i modernització de l’HUSC, que van començar el 2016. Les noves instal·lacions permetran millorar l’atenció als ciutadans i preparar el centre per donar resposta a les necessitats, actuals i futures, generades per l’envelliment de la població i per l’augment de les malalties cròniques. I és que Osona té avui 5.400 persones majors de 85 anys, més del doble que fa una dècada, i el col·lectiu de persones amb fragilitat moderada i avançada està en continu creixement.

La posada en marxa dels nous espais de l’Hospital s’ha fet de manera progressiva. Al maig ja es va obrir el parc públic que envolta l’Hospital i, al juliol, els accessos al nou edifici (vestíbul, recepció, ascensors i aparcament soterrat) i part de l’Àrea Ambulatòria. 

Les obres –amb una actuació sobre més de 6.000 m2 de superfície construïda en total, 2.230 m2 dels quals són de reforma i ampliació de l’àrea assistencial- han suposat una inversió de 6,4 milions d’euros. El projecte arquitectònic ha anat a càrrec d’Albert Colomer i David Aceves i les enginyeries Egavic i Lavola.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte