Skip to main content

Josep Tabernero, professor de la Facultat de Medicina, tancarà la 2a Doctoral Training Week de la UVic-UCC

Dr. Josep Tabernero, catedràtic de Medicina de la UVic-UCC

Josep Tabernero, professor de la Facultat de Medicina, tancarà la 2a Doctoral Training Week de la UVic-UCC

Amb la conferència titulada “Opportunities of Precision Medicine Cancer Research”, el Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona i catedràtic de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) farà la sessió de tancament de la 2a edició de la Doctoral Training Week (DTW) d’aquesta universitat, que es podrà seguir en línia del 8 al 12 de març.

La ponència del Dr. Tabernero, que tindrà lloc el divendres 12 de març de dos quarts de 2 a les 3 de la tarda en anglès, estarà oberta a tota la comunitat de la UVic-UCC. Aquesta sessió serà l’acte de cloenda de la DTW, que cada any es reserva a una persona de referència del seu àmbit, però també servirà de tret de sortida de la celebració dels 10 anys de l’Escola de Doctorat de la UVic-UCC.

La DTW és una setmana dedicada en exclusiva a activitats formatives adreçades a persones investigadores en formació. L’objectiu del programa, que enguany es farà en línia a través de la plataforma Zoom, és oferir una formació transversal, de qualitat i ajustada a les necessitats de totes les persones doctorandes d’aquesta universitat.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte