Skip to main content

Josep M. Vilaseca, nou acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Dr. Josep M. Vilaseca

Josep M. Vilaseca, nou acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

El doctor Josep M. Vilaseca Llobet, professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i cap de servei d’atenció primària d’Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, serà nomenat acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya en una sessió extraordinària que tindrà lloc el proper dimarts 5 d’abril a les 7 de la tarda a la seu de la Reial Acadèmia (c/ del Carme 47, Barcelona).

Josep M. Vilaseca serà designat acadèmic amb una intervenció que portarà per títol “De la Revolució Tecnològica a la perplexitat de la Medicina actual”. En la mateixa sessió també es nomenarà el doctor Manuel Juan Otero, que parlarà de la “Producció de fàrmacs de teràpia avançada des d’un hospital públic: una oportunitat per a ‘conduir’ mercès al CAR-T molt més lluny”. Vilaseca i Juan seran acollits pels doctors Josep Antoni Bombí i Miquel Bruguera. La sessió de nomenament serà retransmesa pel canal Youtube de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya: Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya - YouTube

El dr. Josep M. Vilaseca és professor de l’assignatura optativa Art and Medicine de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i, entre altres càrrecs, és vicepresident del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya i membre de la Societat Catalana d’Història de la Medicina.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte