Skip to main content

Jornada de Portes Obertes presencial a la Facultat de Medicina, aquest dissabte 15 de maig

Facultat de Medicina de la UVic-UCC

Jornada de Portes Obertes presencial a la Facultat de Medicina, aquest dissabte 15 de maig

Per conèixer de prop com és per dins la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i quina és l’oferta docent del grau en Medicina per al curs vinent, aquest dissabte 15 de maig es farà una Jornada de Portes Obertes presencial, en paral·lel a la que es farà a altres edificis de la universitat. De les 9 del matí a les 2 de la tarda hi haurà un servei d’atenció personalitzada i una visita guiada en grups reduïts a les instal·lacions de la Facultat de Medicina, a Can Baumann (Aula FM105). Les visites guiades es faran amb l'acompanyament d'estudiants, professorat i personal d'administració i serveis, que mostraran als i a les futures estudiants i les seves famílies l’entorn i els equipaments que hi ha a l’abast de l’alumnat del grau en Medicina. Les atencions personalitzades aniran a càrrec dels coordinadors de la titulació de la Facultat de Medicina.

L’atenció personalitzada també es farà de 4 a 7 de la tarda, però en aquest cas es traslladarà a l’edifici I del campus Miramarges, al Centre d’Estudis Sanitaris i Socials (CESS). Les persones interessades en assistir a la Jornada de Portes Obertes es poden inscriure en aquest enllaç

La Facultat de Medicina desplegarà el curs vinent el cinquè curs, el tercer en què s'impartiran classes de forma simultània a les Unitats Docents Territorials (UDT) de Vic i Manresa. Aquest any, un dels objectius estratègics de la Facultat serà desenvolupar la seva internacionalització.

Informació d’interès general per a tots els estudiants

Tothom qui necessiti informació específica d’accés, preinscripció, matrícula, preus i beques, es podrà adreçar el mateix 15 de maig de 9 del matí a 2 de la tarda i de 4 a 7 de la tarda al campus Miramarges, edifici F (Aula F001). Per a qüestions relacionades amb els programes d’intercanvi internacional i estatal, UHub (allotjament, transport, carnet, esports, voluntariat, activitat cultural i de campus...), informació de l’Escola d’Idiomes i informació del Servei de Carreres Professionals (beques, pràctiques estatals i internacionals, orientació laboral i UAlumni) caldrà anar al pati de l’edifici F del campus Miramarges.

De manera puntual s’han programat xerrades informatives sobre preus, sistemes de pagament, beques, allotjament i mobilitat internacional a 2/4 de 12 del migdia, a la 1 del migdia, a 2/4 de 5 de la tarda i a les 6 de la tarda a l’edifici C del campus Miramarges (Aula CS104).

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte