Skip to main content

Inauguració de la subseu del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC

Instrumental mèdic que es pot veure a la subseu del Museu d'Història de la Medicina de Catalunya, a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC

Inauguració de la subseu del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya a la Facultat de Medicina de la UVic-UCC

La Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) esdevindrà subseu del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya (MHMC) i acollirà una mostra de figures anatòmiques, material mèdic, quirúrgic, d’anatomia patològica i bacteriològica, medalles i il·lustracions històriques, entre altres. La inauguració de la subseu tindrà lloc el pròxim divendres, 29 de setembre, a les 17.30 h, a la sala d’actes de la mateixa facultat, a l’edifici Can Baumann.

L’acte consistirà en una benvinguda a càrrec del Dr. Josep Arimany, president de la Fundació d’Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), entitat titular de la Facultat de Medicina. A continuació tindran lloc els parlaments de les autoritats: Anna Erra, presidenta del Parlament de Catalunya; Jaume Perarnau, director del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya; i el Dr. Miquel Bruguera, expresident del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) i expresident del MHMC. Clouran l'acte el Dr. Jaume Padrós, president del COMB; el Dr. Xavier Serra, president del Patronat del MHMC; i Albert Castells, alcalde de Vic. 

L’acte finalitzarà amb una visita guiada a l’exposició, ubicada en diferents espais de la Facultat de Medicina.

Les persones que vulguin assistir a l'acte d'inauguració cal que s'inscriguin prèviament en aquest enllaç.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte