Skip to main content

El Dr. Manel Bardají, professor de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, reconegut amb el Premio Nacional de Medicina Siglo XXI del 2020

El Dr. Manel Bardají, professor de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC, reconegut amb el Premio Nacional de Medicina Siglo XXI del 2020

El Dr. Manel Bardají Bofill, professor de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC i metge especialista en Cirurgia general i de l’Aparell digestiu, va recollir la setmana passada el Premio Nacional de Medicina Siglo XXI en l’especialitat de proctologia. El jurat ha reconegut la trajectòria d’aquest expert proctòleg, que és adjunt al servei de Cirurgia general i de l’Aparell digestiu de la Fundació Althaia, institució a la qual està vinculat des de l’any 1995.

El Dr. Bardají està especialitzat en cirurgia oncològica, especialment càncer de colon i recte, i patologia proctològica complexa. També és expert en tècniques com la cirurgia laparoscòpia avançada. A més, té una àmplia vocació docent, com a impulsor de la Unitat docent de Cirurgia d’Althaia i com a professor de la UIC i, des del curs passat, de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, es va especialitzar en Cirurgia general i de l’Aparell digestiu i es va doctorar en la mateixa universitat amb una tesi doctoral sobre la pancreatitis aguda. A més, compta amb el títol de l’European Board of Surgery, que és el títol europeu de l’especialitat. Membre de la Asociación Española de Cirujanos i de la Societat Catalana de Cirurgia, ha estat visiting-surgeon al Departament de Cirurgia del Massachusets General Hospital (EUA) i a la Cleveland Clinica a Fort Lauradale (EUA).

Els III Premios Nacionales de Medicina Siglo XXI

La gala dels III Premios Nacionales de Medicina Siglo XXI va tenir lloc el 28 de setembre a l’Hotel The Westin Palace de Madrid. L’esdeveniment està organitzat pel grup editorial El Suplemento amb l’objectiu de reconèixer la tasca dels professionals de l’àmbit mèdic i científic promovent l’excel·lència i el coneixement a través de la docència, la investigació, l’atenció al pacient i el networking proactiu.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte