Skip to main content

Concedeixen tres nous doctorats industrials vinculats a l’àmbit de la salut a la UVic-UCC

Hospital Universitari de la Santa Creu

Concedeixen tres nous doctorats industrials vinculats a l’àmbit de la salut a la UVic-UCC

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha concedit tres nous doctorats industrials a la UVic-UCC, tots ells vinculats a l’àmbit de la salut. Es tracta de tres projectes que desenvoluparan, respectivament, Helena Sureda, M. Àngels Ballarin i Rubén Aldabó, i que la Universitat rep coincidint amb la sisena convocatòria del Pla de Doctorats Industrials de la Generalitat de Catalunya. Actualment, la institució en té tretze en actiu.

En primer lloc, la doctoranda Helena Sureda durà a terme un projecte vinculat al grup de recerca en Reparació i Regeneració Tissular (TR2Lab) a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic. Aquest projecte de tesi, dirigit per la coordinadora del grup, Marta Otero, consistirà en el desenvolupament d’un estudi prospectiu de determinació coordinada del risc de patir una úlcera per pressió. També analitzarà el grau de fragilitat dels pacients com a possibles indicadors predictius d’aparició de lesions relacionades amb la dependència.

Un altre dels doctorats concedits, en aquest cas vinculat al Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central, el farà M. Àngels Ballarin a l’EAP Vic i estarà coordinat per Xavier Batiste Alentorn. La tesi consistirà en un estudi descriptiu del dolor en persones amb malaltia crònica avançada.

Per últim, Rubén Aldabó farà el seu doctorat industrial a la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (Osonament). El seu treball se centrarà en el desenvolupament d’una eina de suport al craving o desig compulsiu de recaure en l’addicció. Sota la direcció d'Anna Ramon i de Sergi Grau, degà de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC, el doctorat estarà vinculat al Grup de Recerca Digital Care, del qual Grau n’és el coordinador.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte