Skip to main content

Cinc investigadores de la Facultat de Medicina, entre les més citades segons Google Scholar

Dra. Esther Dalfó, una de les investigadores de la Facultat més citades

Cinc investigadores de la Facultat de Medicina, entre les més citades segons Google Scholar

Cinc investigadores de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) apareixen entre les científiques més citades al Ranking de investigadores españolas y extranjeras en España según Google Scholar. Aquesta primera edició del rànquing (juny 2022) engloba un total de 5.600 investigadores que compten amb perfils públics i personals a Google Scholar, ordenades segons el seu índex h, un indicador del número de vegades que un article d’aquestes investigadores ha estat citat o referenciat per altres investigadors. 

De la Facultat de Medicina surten referenciades en aquest rànquing Nerea Maiz, professora de l’assignatura Reproducció Humana (ocupa la posició 1.145); Esther Dalfó, professora de Biologia (posició 2.239); Irene Roman, professora de l’assignatura Habilitats i Investigació Clínica (posició 2.565); Anna Castañé, professora de l’assignatura Bases i Procediments, Diagnòstics i Terapèutics (posició 3.609); i Maria Mercè Nogueras Mas, professora de l’assignatura Bases de la Clínica Humana (posició 5.018). 

Aquestes cinc investigadores se sumen a les altres sis de la UVic-UCC que també apareixen en aquest rànquing: Sandra Brucet (posició 1.403), Judit Molera (2.122), Malu Calle (2.706), Anna Puig (4.732), Salomé Tárrega (5.061). En total, la UVic-UCC aconsegueix col·locar en aquesta llista 11 investigadores.

El llistat està elaborat pel Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i el seu objectiu és incrementar la visibilitat de les investigadores de l’Estat espanyol.
 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte