Skip to main content

8M: ens posem la mascareta lila per la igualtat

Personal del CHV amb la mascareta lila

8M: ens posem la mascareta lila per la igualtat

'Dones Líders: per un futur igualitari en el món de la COVID-19' és el lema amb què, aquest 8 de març, es commemora el Dia de la Dona. Al Consorci Hospitalari de Vic ens sumem a la reivindicació amb una iniciativa ben especial: unes mascaretes de color lila que portem tot el personal.

Perquè les dones són a la primera línia de la crisi de la COVID-19 com a treballadores de la salut, cuidadores, innovadores i organitzadores. Més encara: també es troben entre les líders nacionals més exemplars i eficaces en la lluita contra la pandèmia.

Lideratge en femení

Al Consorci Hospitalari de Vic tenim una plantilla majoritàriament femenina. Després d'anys d'aplicar un Pla d'Igualtat que incorpora la perspectiva de gènere en tots els processos de gestió interns, avui 6 de cada 10 de les nostres direccions, àrees, serveis, unitats i departaments estan encapçalats per dones.

Aquest lideratge femení no ha deixat de créixer, impulsat també en paral·lel a la progressiva feminització en l'àmbit mèdic. El percentatge de dones comandament ha passat del 57% al 61% en l'últim any, i és semblant a nivell assistencial (63%) i no assistencial (58%).

Fem-nos veure!

La igualtat d'oportunitats entre homes i dones i la no discriminació són compromisos que al CHV tenim totalment incorporats: tota selecció, promoció o retribució sempre es fa seguint aquests principis. Però això encara no és així en molts altres àmbits i organitzacions.

Aquest 8 de març volem reivindicar una societat més igualitària per a totes i tots. Per això, els professionals del CHV lluirem una mascareta lila i compartirem la nostra veu a les xarxes socials amb el hashtag #CHVxlaigualtat. 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte