Skip to main content

La resposta sanitària d’Osona a la pandèmia és reconeguda internacionalment

La resposta sanitària d’Osona a la pandèmia és reconeguda internacionalment

El Consorci Hospitalari de Vic forma part de les institucions sanitàries reconegudes internacionalment per la Federació Internacional d’Hospitals (IHF) per l’agilitat i la capacitat de transformació i de resposta que va demostrar durant la primera onada de la pandèmia. En concret, el guardó ‘Beyond the call of duty for COVID-19’ posa el focus en el projecte del Pavelló Vic Salut, que en pocs dies va aconseguir convertir-se en una extensió de l’hospital comarcal per atendre totes les persones d’Osona que ho necessitessin. Aquesta iniciativa va estar liderada per l’Ajuntament de Vic amb l’assessorament de Metges Senes Fronteres i la col·laboració dels diferents proveïdors de salut de Vic (ICS, EBA Vic Sud), així com també de moltes empreses i institucions de la comarca.

El comitè format per 16 experts en salut de prestigi internacional ha ressaltat “la diversitat i l’agilitat de la indústria hospitalària per donar resposta a una pandèmia que va obligar als hospitals a desenvolupar, implementar i adoptar nous models i noves formes de treballar, molts dels quals han accelerat una transformació positiva en la prestació dels serveis assistencials”. El director executiu de l’IHF, Ronald Lavater, ha volgut premiar el que considera “un treball excel·lent en la resposta a la pandèmia que està transformant el futur de l’atenció mèdica”.

Amb l’arranjament del Pavelló Vic Salut en el pic més alt de la pandèmia, la ciutat de Vic va aconseguir donar tranquil·litat, seguretat i garanties als ciutadans de tota la comarca. I va quedar palès que, amb la unió de forces de moltes empreses i institucions, es van aconseguir projectes que a priori semblaven impossibles. La insígnia de ‘Beyond the call of duty for COVID-19’ s’ha fet arribar aquest mes de desembre a un centenar d’hospitals de 28 països del món, entre ells, el CHV.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte