Skip to main content

Acte de graduació de la primera promoció d’estudiants del grau en Medicina

Estudiants de la primera promoció de Medicina de la UVic-UCC

Acte de graduació de la primera promoció d’estudiants del grau en Medicina

 

Un total de 47 estudiants de la primera promoció del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) es graduaran el pròxim dilluns, 5 de juny, en un acte que tindrà lloc a L’Atlàntida de Vic, a les 18 h.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de Marc Soler, director general de Professionals de la Salut de la Generalitat de Catalunya; Jaume Padrós, president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona; Elvira Bisbe, vicepresidenta primera del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona; Anna Erra, alcaldessa en funcions de Vic; Josep-Eladi Baños, rector de la UVic-UCC; Josep Arimany, president de la FESS; i els degans de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Ramon Pujol i Roberto Elosua, entre altres.

Els estudiants que es graduaran de Medicina van iniciar el grau el curs 2017-2018 i van ser els primers en estrenar la Facultat de Medicina de la UVic-UCC. L’acte de graduació constarà de diversos parlaments a càrrec de representants acadèmics i institucionals, dels padrins de la primera promoció (Joan Carles Trullàs i Jordi Aligué) i dels delegats de 6è (Aina Bosch, Maria Nadal, Pablo Cornago i Àlex Boada). El lliurament de diplomes als nous titulats anirà acompanyat de la projecció d’uns vídeos i d’actuacions musicals a càrrec de Magalí Sare i de les estudiants Claudia Minguell i Kenya Martín. L’esdeveniment estarà conduït per la periodista de TV3 Cristina Riba.

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte