Skip to main content

Sessions d'orientació universitària

La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya organitza sessions d'orientació universitària per als centres de secundària amb la finalitat d'informar i orientar els seus alumnes davant la decisió d'iniciar estudis universitaris.

Concerta la sessió d'orientació!

S'ofereixen tres opcions:

1. Rebre una sessió d'orientació universitària en el propi centre

Un professor de la Universitat es desplaça al vostre centre per informar dels estudis que imparteix la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (explicació de la titulació, sortides laborals, instal·lacions i serveis, preus, beques...). A la visita també hi assisteix un estudiant de la UVic-UCC que dóna la seva visió de la Universitat i explica la seva experiència. La visita es complementa amb un audiovisual de les instal·lacions de la UVic-UCC.

S'ofereix l'opció de fer sessions específiques per a cada branca de batxillerat o per a cada CFGS.

  • Catalunya: d'octubre de 2022 a juny de 2023
  • Mallorca: dates del curs 2022-23 pendents de confirmar
  • Eivissa: dates del curs 2022-23 pendents de confirmar

2. Venir a conèixer la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya

El centre es desplaça a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. L'objectiu de la visita és conèixer en primera persona les instal·lacions, laboratoris i serveis de les nostres escoles i facultats en plena activitat acadèmica.

S'organitzen itineraris per branques de coneixement (segons el tipus de batxillerat o CFGS).

S'ofereix la possibilitat de complementar la visita amb tallers pràctics i gratuïts d'interès acadèmic i/o una visita guiada a la ciutat de Vic.

3. Rebre una sessió d'orientació universitària virtual 

Aquestes sessions online es realitzen mitjançant la plataforma Zoom. Prèviament a la sessió, caldrà que tots els i les participants cedeixin les seves dades personals a través d'un formulari que nosaltres ja haurem proporcionat al centre educatiu. 

Un/a professor/a de la Universitat es connectarà a la sessió per informar dels estudis que imparteix la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (explicació de la titulació, sortides laborals, instal·lacions i serveis, preus, beques...). També hi serà present un/a estudiant de la UVic-UCC que donarà la seva visió de la Universitat i explicarà la seva experiència personal.

La sessió finalitza amb un audiovisual de les instal·lacions de la UVic-UCC i un torn obert de preguntes.

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens alguna qüestió, nosaltres tenim la resposta

Contacte