Skip to main content

Es reprèn el cicle de sessions en línia del servei de Cirurgia d’Althaia

Cartell de la propera sessió en línia

Es reprèn el cicle de sessions en línia del servei de Cirurgia d’Althaia

La setmana passada va començar el segon trimestre del cicle de sessions en línia del servei de Cirurgia d’Althaia “Sessiones Interhospitalarias #Jueves de #ResisCirugía”. Aquestes sessions clíniques temàtiques, de periodicitat quinzenal, van adreçades a residents de l’especialitat i a estudiants de Medicina. L'objectiu és promoure la difusió de coneixements i avenços en la cirurgia general i de l’aparell digestiu, complementar la formació tradicional dels residents i, alhora, facilitar que els professionals en formació de cirurgia tinguin un espai de relació amb residents i experts de diversos hospitals.

Aquest cicle ha apostat per un format innovador i pioner en què els residents són partícips de la seva pròpia formació, ja que ells mateixos proposen els temes de les sessions amb la supervisió dels adjunts i persones expertes en cada tema. Les sessions consten de tres parts diferenciades: una presentació del tema a càrrec d’un resident, la intervenció d’una persona experta en el tema i que treballa en un centre diferent al del professional en formació, i un torn de preguntes i comentaris.

La propera sessió serà el dijous 28 de gener a les 5 de la tarda, durà per títol “Step up approach en pancreatitis aguda” i la presentació anirà a càrrec de Mahur Emailli Ramos, de l’Hospital General Univ. Nuestra Señora del Prado, Talavera de la Reina (Toledo). La persona experta serà Virginia Duran Muñoz, de l’Hospital Univ. Virgen del Rocío (Sevilla) i el moderador serà Felipe Pareja Ciuró, cap de Cirurgia d’Urgències del mateix hospital i representant de la Secció de Cirurgia d’Urgències AEC. Com a moderadora-resident es comptarà amb la presència de Jennifer Cáceres, de l’Hospital de Trauma y Emergencias Dr. Federico Abete de Buenos Aires (Argentina).

 Podeu consultar tota la informació i la programació sobre les sessions en línia, que es clouran el 8 de juliol de 2021. La iniciativa compta amb el suport de la Societat Catalana de Cirurgia i de la Societat Catalana d’Endoscòpia Digestiva Mèdico-quirúrgica.

 

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte