Skip to main content

El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños inaugurarà el curs acadèmic del Consorci Hospitalari de Vic

Josep-Eladi Baños, rector de la UVic-UCC

El rector de la UVic-UCC, Josep-Eladi Baños inaugurarà el curs acadèmic del Consorci Hospitalari de Vic

El rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Josep-Eladi Baños, serà l’encarregat d’inaugurar, el proper dimarts 12 de novembre (13.00h), el curs acadèmic 2019-2020 del Consorci Hospitalari de Vic (CHV). Ho farà amb la conferència magistral “La medicina del futur i la seva repercussió a la docència universitària", en el marc d’un acte que tindrà lloc a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de Vic.

El nou curs acadèmic es desenvoluparà en el marc del conveni Hospital Universitari, del qual la UVic-UCC forma part, que busca potenciar els vessants docent, de recerca i d'innovació, a través d'una major col·laboració entre l'àmbit assistencial i l'acadèmic. L'acte també comptarà també amb la presència de representants i professionals de la Fundació Hospital de la Santa Creu.

Al final de la sessió es lliuraran els reconeixements anuals del Consorci a les millors publicacions científiques i a la millor comunicació realitzades pels seus professionals durant el curs passat. També s’homenatjarà aquells que durant els darrers mesos han obtingut el grau de doctor.  

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte