Skip to main content

Cinc professors de la Facultat de Medicina participen en el 40è congrés de la Societat Espanyola de Medicina Interna

ponència de Joan Carles Trullàs

Cinc professors de la Facultat de Medicina participen en el 40è congrés de la Societat Espanyola de Medicina Interna

Cinc professors de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC van participar com a ponents convidats en el 40è Congrés de la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI), la federació que agrupa totes les societats científiques d’aquesta especialitat en l’àmbit estatal. La trobada es va fer del 27 al 29 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) i va coincidir amb el 19è Congrés de la Societat Catalano-Balear de Medicina Interna (SCBMI). 

Els doctors Ramon Pujol, Joan Carles Trullàs i Domingo Ruiz van impartir les seves ponències com a especialistes en Medicina Interna i com a membres actius d’aquests congressos. Per altra banda, el Dr. Xavier Gómez-Batiste, expert en Cures Pal·liatives, i la Dra. Roser Anglés, experta en Seguretat del Pacient, van parlar dels seus respectius àmbits en xerrades on van participar com a convidats externs.

Un total de 2450 assistents van omplir el Centre de Convencions on es van dur a terme més d’un centenar de sessions de diferent format. “És destacable que una facultat que només porta tres cursos en marxa tingui aquesta important presència en una activitat científica d’aquestes característiques”, valorava el degà de la Facultat de Medicina, Ramon Pujol.

Foto: ponència de Joan Carles Trullàs

Comparteix a les xarxes:


Notícies

Gemma Amblàs

Gemma Amblàs: “Un dels reptes més importants que tenim l’equip de secretaria acadèmica és l’atenció als diferents perfils d’estudiants dels diferents graus”

Gemma Amblàs és enginyera tècnica informàtica (UPC, 2005) i llicenciada en comunicació audiovisual (UOC, 2010). Es va especialitzar en anàlisi de dades (Postgrau en Tecnologies de Business Intelligence UOC) i té més de 20 anys d’experiència en l’àmbit universitari. Ha estat treballant a l’Àrea de

Estudiants de la 1a promoció del grau en Medicina

Quatre estudiants de la Facultat de Medicina publiquen articles científics relacionats amb el seu treball de fi de grau

Els treballs de fi de grau (TFG) del curs 2023-2024 de quatre estudiants del grau en Medicina de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC han acabat convertint-se o sent la base de diversos articles científics. Es tracta dels treballs que han realitzat Roger Benet

Primer Claustre de la Facultat de Medicina

La Facultat de Medicina celebra el primer Claustre

La Facultat de Medicina ha celebrat el primer Claustre ordinari corresponent al curs 2023-2024. El degà de la facultat, Roberto Elosua, va encapçalar la sessió que va comptar amb l’assistència presencial i telemàtica de PDI, PAS i representants dels estudiants.

El degà va iniciar el

Els quatre catedràtics de la Facultat reconeguts el curs 2023-2024

Catedràtics de la Facultat de Medicina, reconeguts professionalment en el transcurs d’aquest curs

Els catedràtics de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC Elena Carreras, Xavier Gómez-Batiste, Xavier Montalban i Josep Tabernero han estat mereixedors de diversos premis i distincions en el transcurs d’aquest curs 2023-2024.

La Dra. Elena Carreras, catedràtica d’Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de

No trobes el que busques?

Contacta'ns

Si tens algun dubte, nosaltres tenim la resposta

Contacte